Model completare declaratie unica venituri chirii valuta + dividende valuta – 2020

Regasiti mai jos link-ul catre video-ul cu modalitatea de completare a declaratiei unice pentru cei care aveti venituri din chirii in valuta iar spre finalul video-ului am adaugat si explicatii despre cum completati daca aveti si venituri din dividende din Romania si din strainatate.

Despre veniturile din dividende din strainatate voi filma mai mult atunci cand voi face video-ul despre cum ne declaram veniturile din investitii la bursa. E un subiect de interes pentru multi si unul preferat de mine in ultimul timp. Lasati-mi in comentarii daca este intr-adevar un subiect de interes pentru a prioritiza video-ul.

Lasati intrebarile in comentarii si nu uitati sa va abonati pentru a sustine aceste video-uri si pentru a fi la curent cu noutatile!

Comments

 1. NP

  Buna Luiza,

  Multumesc pentru filmulet, este foarte util !!!!

  As avea totusi o intrebare:

  Daca avem venituri din chirii atat in lei cat si in valuta, cand regularizam anul 2019, la punctul I.3.2 privind veniturile din cedarea folosintei bunurilor, pe langa suma veniturilor nete pt chiriile in valuta mai trebuie sa trecem si venitul net aferent chiriilor in lei (chiriile in lei in mod evident nu apar in regularizare… dar sunt declarate in anul 2019)?

  PS. Foarte util pontul cu situatia obligatiilor de plata! 🙂

  Multumesc!

 2. In ordonanta 69/2020 scrie ca se acorda o bonificatie de 10% pe care trebuie s-o evidențiem noi in mod distinct in declarația unica (daca o depunem si platim pana pe 30 Iunie). Nu găsesc nici o rubrica in care sa fac asta. Va aparea un nou formular? Sa mai aștept?

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.