Noi suntem Smart Tax Advisors  

ABOUT US


Lucram cu freelanceri care activeaza pe platforme online de aproximativ 10 ani, atat pe partea fiscala, contabila cat si cea legala.

Daca ai intrebari cu siguranta putem gasi raspunsul impreuna.

1000+

Clienti multumiti


WE ARE A POWERFUL TEAM


Sa ne cunoastem mai bine


Luiza Daneliuc

Contabila cu suflet de artist

Sunt expert contabil si detin firma de contabilitate Smart Tax Advisors. Desi firma a fost infiintata in 2010, ca un rebranding, activam pe piata de aproape 20 de ani, eu lucrand inca din liceu.

Incerc sa arat clientilor fata umana a contabilitatii. Lucram cu multi artisti si oameni din industrii creative dar si cu foarte multi care activeaza in domeniul IT.

Acest lucru ne-a facut sa dezvoltam un limbaj simplu pentru termeni complicati si o rabdare sporita cand tratam cu ANAF-ul.

Din 2012 scriu pe blogul meu personal articole contabile si fiscale, atacand probleme spinoase si putin discutate, neajunsuri ale profesiei, sau din contra, motive pentru care cineva ar vrea sa aleaga acesta meserie.

Visez cu ochii deschisi la urmatoarea escapada in afara tarii, pe care de fiecare data mi-o inchipui definitiva. 


Flavius Danila

Avocat specializat in dreptul comercial

Avocatura este a doua mea pasiune, prima fiind medicina. Am terminat Facultatea de Medicina dar nu am practicat niciodata.

Colaborez cu o firma de avocatura in cadrul careia m-am specializat in tranzactii imobiliare. 

In paralel, din 2017 ma ocup de sedinte de consultanta fiscala pentru antreprenori la inceput de drum, nerezidenti interesati sa isi inregistreze rezidenta fiscala in Romania.

Totodata ma ocup si de operatii la ONRC, redactare contracte si lichidari de firma, toate operatiile realizandu-se exclusiv online. 

In cadrul sedintelor de consultanta zilnice imi place sa ajut oamenii sa inteleaga legislatia si sa o aplice in favoarea lor


OUR BLOG


Check our blog!