Consultanta fiscala

Pentru freelanceri si antreprenori la inceput de drum sau experimentati.

 


Consultanta SKYPE freelanceri si antreprenori


Lucram cu freelanceri care activeaza pe platforme online de aproximativ 10 ani, atat pe partea fiscala, contabila cat si cea legala.

Daca ai intrebari cu siguranta putem gasi raspunsul impreuna

De-abia asteptam sa facem parte din povestea ta!


Cum functioneaza:


 • scrie-ne un email sau foloseste formularul de contact si descrie pe scurt si ce doresti sa discutam
 • vei primi un email cu data si ora propusa pentru consultanta
 • va emitem factura si platiti prin transfer bancar
 • consultanta dureaza de obicei o ora dar daca sedinta se prelungeste cu 10-15-20 minute, acestea nu vor fi tarifate suplimentar
 • dupa consultanta puteti trimite intrebari de follow-up cu intrebari scurte, no extra charge


Tarif consultanta: 300 lei/sedintaFlavius Danila


Inca de la inceputul lansarii acestui serviciu in 2011, Flavius a fost un partener de nadejde in tot ceea ce inseamna descifrarea si interpretarea legislatiei si a spetelor clientilor nostri. 

Datorita expertizei lui legale va putem oferi un serviciu de consultanta integrat si personalizat, atat pe partea de contabilitate si fiscalitate cat si pe partea de legal.


Serviciul de consultanta este:


 • 100% online si confidential
 • limbaj accesibil
 • 100% consultanta personalizata
 • consultanta si in limba engleza pentru clientii straini

 • Firma autorizata CECCAR

 • Avocat specializat in drept comercial

 • One stop shop pentru afacerea ta

  Exemple cu cele mai solicitate topicuri de discutie

  Aceste topicuri sunt menite sa exemplifice faptul ca informatiile oferite sunt atat de natura fiscala, cat si juridica.
  Daca aveti o speta pe care o considerati mai deosebita, recomadabil ar fi sa trimiteti pe mail/skype o descriere scurta a nelamuririlor/subiectelor pe care doriti sa le discutam pentru a fi siguri ca suntem pregatiti sa raspundem tuturor spetelor in cadrul sedintei de consultanta.
   

  Intrebari frecvente despre sedintele de consultanta

  1De sa aleg consultanta ONLINE in locul celei clasice?
  Credem in digitalizare, in remote working, in alt fel de a munci decat clasicul 9 to 5. Sunteti plecati din tara, sunteti mereu in miscare sau doriti o consultanta la ore tarzii la care nu ne putem intalni intr-un cadru formal.
  2Cum sa ma pregatesc pentru consultanta?
  Pentru a maximiza efectele unei consultante este indicat sa iti faci o lista cu intrebari si subiecte punctuale. Scopul listei este sa te asiguri ca nu uiti sa intrebi ceva. Dar sa nu iti fie frica sa pui inrebari si in afara subiectului. Putem vorbi liber despre aproape orice!
  3Chiar am nevoie de consultanta?
  Desi am fost printre primii care am mediatizat puternic obligativitatea declararii veniturilor obtinute “pe net”, scopul nostru a fost si ramane unul singur: informarea. Ne dorim sa va ajutam sa luati o decizie informata, oricare ar fi acea decizie! In acest fel, intelegem sa lucram pentru voi, si nu pentru ANAF.
  4Cat dureaza o sedinta de consultanta?
  Sedinta dureaza de regula o ora dar daca discutia se prelungeste inca 10-15-20 de minute nu am tarifat niciodata in plus. Mai mult, daca iti amintesti dupa sedinta ca ai uitat sa intrebi ceva, sau ai o nelamurire, ne poti trimite un email cu intrebari scurte, no extra charge.

  Let us be part of your journey


  Suntem si noi antreprenori si in contextul noii situatii globale, incepand cu 2020, ne-am mutat activitatea 100% online si facem fata cu brio noii situatii.

  Vorbim dintr-o experienta vasta, nu doar aceea acumulata prin intermediul clientilor nostri, dar si din propria noastra experienta.

  Devenim parte din calatoria ta pentru ca mergem pe acelasi drum, in aceeasi directie!