iFlow – pontaj online in timp real – noi functii si rapoarte

Recent cei de la iFlow au adus cateva imbunatatiri substantiale aplicatiei despre care m-am gandit ca vreti sa auziti.

CE FACE APLICATIA

iFlow este un pontaj online care se completeaza in timp real, pe baza programului de lucru setat si a evenimentelor adaugate ulterior.

Programul de lucru poate fi creat pe orice intervale de timp, si pe orice zile. are functii de copy/paste/cut/selectii multiple, asta face realizarea lui foarte simpla. Setezi programul de munca in doar cateva minute pe tot parcursul anului pentru mai multi angajati in acelasi timp, sau il poti transfera de la un angajat la altul.

Evenimentele din aplicatie sunt alte informatii care se completeaza in pontaj pe langa orele muncite, ele se impart in doua categorii:

Evenimente Generale, acestea sunt reprezentate de: concediul platit (concediu de odihna), concediul medical, delegatie, orele suplimentare si invoirile.

Evenimente Personalizate, acestea sunt cele care te ajuta sa ai o evidenta atat la nivel de pontaj cat si la nivel intern. De exemplu, poti crea un eveniment numit “Recuperare” si alegi daca doresti sa apara in pontaj sau nu, in acest caz, cu siguranta vei dori sa apara in foaia colectiva de prezenta. al doilea exemplu este un eveniment numit “Sedinta”. Probabil ca nu o sa doresti ca acesta sa apara in pontaj, ci doar sa il vizualizezi in panoul general pentru o mai buna organizare.

Pentru a realiza pontajul trebuie sa iti aduci angajatii in aplicatie, aici ii poti imparti in echipe sau departamente.

UTILIZATORII iFLOW

In iFlow exista trei tipuri de utilizatori:

Administratorul

Acesta are control deplin asupra contului. Adauga sau sterge utilizatori, le seteaza permisii si programul de lucru, aproba sau respinge cereri.

Liderul de echipa

Acesta are drepturi asemanatoare administratorului. Poate fi lider de echipa pe una sau mai multe echipe. Sau o echipa poate avea mai multi lideri.

Angajatul

Are drepturi limitate, poate adauga doar evenimentele generale (concediu de odihna, invoiri si ore suplimentare) sau cele create de administrator. Poate sa vizualizeze o parte din profilul sau de angajat.

RAPOARTELE iFLOW

Pe baza datelor introduse de utilizatori se genereaza si o serie de alte situatii utile cum ar fi:

Raportul angajatilor, care ofera un rezumat al tuturor datelor angajatului: data angajarii, numar contract, functie, tipul de concedii luate de respectivul angajat si numarul de zile folosite si ramase, detalii privind ore suplimentare, invoiri si altele.

Raport tichete de masa, care calculeaza automat cate tichete de masa are dreptul fiecare salariat sa ia intr-o anume luna, in functie de cate zile de concediu a avut sau de alte evenimente din pontaj.

Raport ore suplimentare si invoiri, calculeaza automat diferenta dintre orele suplimentare efectuate si invoirile luate de angajati.

Mai sunt si alte rapoarte pe care le puteti descoperi incercand aplicatia.

CUM DEVIN UTILIZATOR ?

iFlow se adreseaza tuturor companiilor indiferent de domeniul de activitate. Are o interfata prietenoasa si respecta cerintele din legislatie si se aliniaza reglementarilor GDPR. Rapoartele pot fi listate si folosite in contabilitate.

Puteti  folosi iFlow prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul lor. Aplicatia va fi foarte utila firmelor care au un program de munca inegal deoarece permite setarea programului de lucru pentru fiecare salariat in parte.

Viitorul companiilor de succes se afla in digitalizarea tuturor proceselor de munca, incepe si tu cu solutia de pontaj online iFlow.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.