hope

Pe timp de criză ești obligat să visezi

Aceasta este o perspectivă un pic altfel asupra unui eveniment nasol. Că tot zice toată lumea că eu scriu dintr-o perspectivă diferită. Bună, rea, total aberantă dar diferită. Well, this is it, o perspectivă diferită asupra multor vești proaste care pentru multă lume, nu se mai termină.

Cum o dau și cum o întorc, e criză și se simte. Da, este criză de mult timp, dar acum, cu noile legi fiscale, mulți au ajuns sau vor ajunge în curând la fundul sacului. Nu la fundul resurselor lunare ci la fundul rezervelor care au susținut până acum activitatea. Adică la fundul fundului sacului peticit. This is it ca să zic așa pentru multă lume. Asta este concluzia zilei de astăzi.

Ce fac oamenii pe timp de criză în afară de să dea faliment și să trimită oamenii în șomaj? Realizează că au timp să viseze. Și nu numai că au timp să viseze, sunt obligați să viseze, să se gândească la viitor iar când faci asta inevitabil iei la mână toate dorințele, toate what if-urile, toate visurile pe care le-ai avut vreodată și le repui pe tapet. Pe timp de criză e mai simplu să visezi.

Perioada de criză este o oportunitate să te reinventezi, să te redescoperi, să te îndrepți către direcția în care vroiai de fapt să mergi. Poți să faci asta fără regrete și remușcări că renunți la nu știu ce job super bun sau la nu știu ce afacere super ok ca să îți urmezi un vis obscur pentru că deja afacerea sau jobul acela cool s-au dus pe apa sâmbetei iar tu da, ești șomer sau fără bani, dar ești în același timp și liber.

It’s a shift of perspective. A big shift for a Romanian, but desperate times …

Think about it … penniless, but free! 🙂

Comments

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.