5 dintre youtuberii mei favoriti

Ce fac eu de cateva luni incoace in weekend-uri? Sambata filmez si duminica invat despre Youtube, editare,  lights si in general balesc la alte video-uri intrebandu-ma cum reusesc acei oameni sa aiba un sunet si o imagine impecabila.

Daca sunteti in cautare de oameni pe care sa-i urmariti, am pentru voi 5 recomandari. Acesti oameni ma inspira, de la ei invat, ei ma distreaza in fiecare zi, langa ei traiesc particica din viata pe care aleg sa o imparta cu noi, publicul. 

Peter McKinnon – omul care a ajuns la 1 milion de subscriberi in mai putin de un an

Le imbina pe toate: storytelling, video-uri foarte utile atat pentru incepatori cat si pentru cei mai experimentati in cinematografie si fotografie, amazing travel blogs, personal stories about his life – are o casa superba intr-o zona de vis (pentru mine), foarte verde, aproape de natura, in Canada.

Ce mai, la video-urile lui ma uit ca la un serial la TV, unde mai pui ca din fiecare video invat sa fac ceva nou.

E atat de pasionat de ce face, iar asta transpira prin fiecare video al lui, incat reuseste sa ma faca interesata de o serie de aparate tehnice, la care altfel nu m-as fi uitat in veci, de care altfel nu as fi stiut ca exista, si surprinzator, o parte din informatia aia, atat cat pot eu intelege fara sa fiu de meserie, ramane undeva in the back of my mind, si combinata cu alta parte de informatie, ma face sa imi doresc sa fiu mai profesionista in fiecare zi, chiar daca sunt de departe la stadiul de amator.

Daca esti in cautare de inspiratie, are o capacitate imensa de a te face interesat de ceva super boring, datorita felului in care prezinta lucrurile, facand din orice o poveste. El insusi e o poveste, poate va convinge poza. 🙂 Daca nu, va invit sa ii vizitati canalul de youtube, dati click pe numele lui.

Sursa foto: https://magicinfos.weebly.com/peter-mckinnon.html

Tati – imagine impecabila si sunet „to die for”.

Nu stiu cum face femeia asta dar sunetul video-urilor ei este impecabil. Pronuntia este impecabila. Tot video-ul este impecabil, dar eu ascult canalul ei de Youtube pentru sunet, sperand ca intr-o zi sa reusesc si eu sa imit acea performanta. Vorbeste despre makeup si atat sunt de fascinata de cum se aude incat ma tine acolo, vorbind despre machiaj chiar si ore intregi, o perioada foarte mare pentru un subiect ce nu este deloc preferatul meu. Acum daca stau sa ma gandesc, probabil ca ar putea vorbi despre orice altceva si m-as uita fascinata la video-urile ei. And it’s not just me! Are o voce extrem de soft si linistitoare, multi oameni ii scriu sa ii spuna ca ii folosesc video-urile pentru a putea adormi sau ca si sunet linistitor de fundal.

Este unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din lume pe nisa de beauty.

Gasiti link catre canalul ei de Youtube dand click pe numele ei.

Sursa foto: https://www.famousbirthdays.com/people/tati.html

Sorelle Amore – femeia care a castigat cel mai bun job din lume

Am descoperit-o relativ recent, cautand informatii despre cum poti sa calatoresti prin lume si sa fii platit pentru asta. Da, ma mai apuca din cand in cand, ma mai gandesc cum ar fi fost sau cum ar fi daca pur si simplu as pleca. Asa cum te indeamna toti travel bloggerii sa faci, asa cum toti povestesc, ca la mijloc nu e nici un secret, altul decat o doza de curaj si incredere. A leap of faith. 

O recomand din inima pentru ca ea este femeia care a castigat in cadrul unui concurs cel mai bun job din lume, si a fost platita 30.000 euro pentru a calatori timp de 3 luni in locatii fabuloase si pentru ca iti explica despre Instagram, despre cum sa pozezi, despre stresul de a fi pe drumuri si depresia care vine la pachet cu acest lucru, depresie pe care noi oamenii de acasa nu o intelegem intodeauna.

O mai recomand si pentru ca are o veselie si o bucurie de a trai extraordinara pe care reuseste sa le transmita prin intermediul ecranului cu o usurinta si dezinvoltura rar intalnita. Pur si simplu, femeia asta te scoate din depresie in cele 5 minute in care te uiti la ea, te incarca instant cu pozitivism, dorinta de a trai si credinta aia ca poti rupe norii.

Sursa foto: https://www.elconfidencial.com/alma-corazon-vida/2017-12-05/mejor-trabajo-del-mundo-viajar-mujer_1487776/

MsAnneGreen – cine nu a auzit de Anne mananca?

Pe Anne-Marie am inceput sa o urmaresc pentru ca imi place foarte mult accentul ei. Am continuat sa o urmaresc si am inceput sa o admir atat pentru continutul de calitate cat si pentru umorul ei. Din toate seriile ei, cel mai mult imi place Anne mananca”, pentru ca sunt o gurmanda si o curioasa, iar ea are un stil unic de a prezenta gusturile, senzatiile, texturile. O admir si pentru curajul de a face o serie de SexTalk-uri in scop educativ si indiferent ce varsta aveti, s-ar putea sa va mire, dar aveti ce invata din acele episoade, chiar daca ele se adreseaza adolescentilor.

Sursa foto: contul de Facebook Anne-Marie Chelariu

Andreea Balaban– the queen of vintage and common sense

Am lasat-o la urma desi pentru mine, ea este cea dintai. Prima bloggerita pe care am urmarit-o, cea care mi-a inspirat pasiunea pentru Youtube, cea pe care o ascult si urmaresc indiferent cand si despre ce posteaza. Tot ce face ea e un exemplu de „asa da”, un model si un standard de calitate, bun simt si decenta.

E greu sa descrii in cuvinte o persoana pe care o admiri, ti se pare ca orice ai spune, e prea putin. Asa ca ma opresc aici, si sunt sigura oricum ca pentru publicul roman cel putin, ea nu mai are nevoie de nici o alta prezentare.

Sursa foto: https://sparkleandlove.ro/tag/andreea-balaban/

Va invit sa imi lasati in comentarii daca aveti si voi Youtuberi favoriti, sunt mereu in cautare de inspiratie si oameni interesanti.

{:}{:en}What have I been doing for a couple of weeks this weekend? Saturday movies and Sundays learn about Youtube, editing, lights, and generally brawl on other videos by asking me how these people manage to have impeccable sound and image.

If you are looking for people to follow, I have 5 recommendations for you. These people inspire me, learn from them, they have fun every day, besides them they live the part of the life they choose to share with us, the audience.

Peter McKinnon – the man who reached 1 million subscribers in less than a year
It combines them all: storytelling, very useful videos for both beginners and the most experienced in cinema and photography, amazing travel blogs, personal stories about his life – has a gorgeous house in a dream area (for me) , very green, close to nature, in Canada.

What’s more, in his videos, I watch it as a TV series, where you still have to learn from each video to do something new.

He’s so passionate about what he’s doing, and that transpires through every one of his videos, so he’s interested in a series of technical devices that I would not have otherwise forgotten otherwise, otherwise I would not have known there is, and surprisingly, some of that information, as far as I can understand without being a job, stays somewhere in the back of my mind, and combined with other information, makes me want to be more professional in each day, even if they are by far the amateur stage.

If you are looking for inspiration, it has an immense ability to make you interested in something super boring, because of how it shows things, making it a story. He himself is a story, he can convince the picture. ???? If not, invite you to visit your YouTube channel, click on its name.

Pin this image on Pinterest

Photo source: https://magicinfos.weebly.com/peter-mckinnon.html{:}

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.