Weekend de octombrie

Stiu ca a venit definitiv toamna cand sambata dimineata ma trezeste un zgomot melancolic, sunetul ploii mocanesti pe pervaz. Deschid ochii si prin ferestrele largi din stanga patului pot vedea orasul trist si intunecat. Afara ploua inca de azi-noapte si nu da semne ca ar vrea sa se opreasca.

E clar. Programul nostru de weekend de vara, cu iesit dimineata la cafea la una din terasele din spatele Ateneului, urmata de plimbari extinse pe strazile orasului, pranzurile tarzii si serile in aer liber in Spatiul M60, toate acestea vor fi acum inlocuite de activitati realizate in pijama, preferabil din varful patului. Vom readuce in atentia noastra regula micului dejun in pat la ore tarzii, a lenevitului pe canapea si a scrisului pe blog mai des, nu despre contabilitate ci despre nimicuri zilnice.

Mai nou sunt pasionata de vloguri. N-as putea inlocui cititul unui articol de specialitate cu un vlog pe aceeasi tema, dar cand vine vorba de povesti de viata, imi place informatia asa, sub forma de poveste video. Mi-am facut o obisnuita din a-mi incepe zilele de weekend cu vloguri si Instagram Stories. Ok, recunosc, si cu Shapchat… but we hate snapchat, remember that!

Diseara mergem la Balul Avocatilor organizat cu ocazia Zilei Baroului Bucuresti si a implinirii a 185 de ani de avocatura in Bucuresti. Voi avea ocazia sa ascult un recital sustinut de Cvartetul „Sonore“M-a intrebat cineva aseara, la o petrecere, daca la Balul Avoacatilor e distractie. M-am gandit atunci, ca oamenii din afara sferei avocato-contabiliceasca probabil isi inchipuie ca avocatii se distreaza adunadu-se in cerc si recitand din Codul Civil, iar cand chiar o iau pe ulei, trec la cel penal, imagine la care ma bufnit rasul. Un pic de adevar in aceasta perceptie totusi exista, deoarece cand se strang la aceeasi masa cativa avoacati si contabili, o dau in diverse, inevitabil.

Sper doar sa nu mai ploua si sa nu deger. Oricum, imi iau cizme, o sa fiu culmea elegantei.

Weekend calduros sa aveti! 🙂

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.