Luiza Daneliuc – contabilitate online

Blogul meu in Wall–Street

Ziua de astăzi mi-a adus o mare și preafrumoasă surpriză blogosferică. Țin să mulțumesc și pe acestă cale domnului Chinezu pentru o astfel de recomandare.

Este vorba de acest articol, apărut astăzi in www.wall-street.ro care ne vorbește despre tendințele în blogging pentru anul 2013 și ce anume trebuie urmărit.

Sunt de acord că blogosfera „este similară unui organism viu – cu emoții, idei, expresii, dar si orgolii, dezordine si mândrie”. Cum altfel ar putea fi când mediul acesta este format 100% din idei subiective, din oameni care datorită faptului că au orgolii și păreri fixe pot scrie cu atâta pasiune și pot transmite atâta emoție cititorilor.

Din punctul meu de vedere, obiectivitatea nu are ce căuta în blogging. Eu înteleg blogul ca o extensie a celui ce îl scrie, ca o reprezentare grafică a gândurilor, valorilor, sentimentelor ce îl definesc pe proprietar. Cum ar putea fi asta, orice altceva decât subiectiv. Fiecare din noi este unic, deci subiectiv.

Ce mi-aș dori eu pentru blogging în anul 2013

Cine nu-și dorește să obțină beneficii din blog? Cine nu-și dorește să stea toată ziua sub un palmier, să scrie și să fie recompensat pentru asta? Evident că acela este visul (meu) suprem.

Dar până acolo, în 2013 mi-aș dori să se nască așa din neant o solidaritate între bloggeri bazată pe exact pasiunea comună ce i-a făcut să se cunoască și nu pe interesele comune ale unora și altora la un anume moment în timp. Mă simt ca în generală, când se formau bisericuțe iar dacă făceai parte dintr-una nu puteai automat, să faci parte din alta. Mie niciodata nu mi-au plăcut bisericuțele, nu mi-a plăcut să aleg și atunci am preferat să nu fac parte din nici una dintre ele.

Dacă mi-aș dori ceva pentru blogging in 2013 asta mi-as dori: jos bisericuțele!

În încheiere aș dori să vă recomand să vizitați și celelalte doua recomandări din articol ale Chinezului, pentru că merită.

Exit mobile version