Vernisaj pictura – O VIZIUNE A CULORILOR

In ultimul timp este plin Bucurestiul de evenimente culturale de calitate. Se intampla si minuni sau oare acord eu un deosebit interes acestui lucru si observ evidenta ca o schimbare, cand de fapt situatia a stat mereu asa? Nu pot fi sigura.

Cert este ca  joi, 18 septembrie 2014, ora 18.00, la Galeria BMR din str Semicercului, nr. 10 va avea loc vernisajul O VIZIUNE A CULORILOR, prima expoziție de pictura în România sa natală a pictoriței Andreia Gliga. Vernisajul va fi  prezentat de criticul de artă Marius Tița.

afis 18 sept_2

Cine este Andreia Gliga?

Pentru cei mai mulți pare firesc să te afirmi în spațiul natal, apoi să treci la nivel internațional. Pictorița Andreia Gliga nu se conformează acestui parcurs. După 4 expoziții personale pe continentul american – în Washington DC, Maryland și Virginia – artista expune și pe simezele din România. Andreia Gliga s-a născut la Suceava, la 20 august 1973, și locuiește de peste 15 ani în Statele Unite ale Americii. În prezent, Andreia Gliga este profesor de artă la o școală din Washington DC.

Vernisaj vs. vizitarea expozitiei in alta zi

Expozitia va fi deschisă până în data de 17 octombrie 2014 dar parerea mea este ca prezenta la vernisaj este obligatorie pentru cei ce vor sa asculte cuvintele si explicatiile criticului de arta, care ghideaza privitorul, explica semnificatiile imaginilor dincolo de primele tuse evidente de culoare.

Intrarea este gratuita.

In bataia vantului
In bataia vantului
Dragoste
Dragoste

Comments

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.