Va doresc un 2019 constient

De obicei doresc oamenilor, cunoscutilor si necunoscutilor, multa sanatate si multa liniste, deoarece asta pretuiesc eu cel mai mult: sanatatea si linistea sufleteasca.

Pentru 2019 insa, pe fondul tuturor „schimbarilor”, va doresc si voua ce imi doresc si mie: sa fiti constienti de fiecare moment pe care il traiti, de fiecare sentiment pe care il simtiti si sa luati decizii pe baza lucrurilor care vi se intampla si pe baza sentimentelor ce deriva din aceste evenimente. Sa nu traiti nici in trecut dar nici in viitor. Sa traiti aici si acum, ancorati in realitate, cu atat mai mult cu cat poate realitatea nu se potriveste deloc cu ce v-ati imaginat.

Asa simt eu, ca in 2019 trebuie sa fim mai vigilenti, mai realisti, mai atenti la noi si la cei din jurul nostru. Poate asa vom avea noroc sa vedem semnele, sa anticipam lucrurile si poate poate sa luam la timp deciziile potrivite pentru noi. Asta e marea noastra problema, tot timpul credem ca mai avem timp. 

Fiti prezenti in viata celor dragi si fiti prezenti in viata voastra. Ridicati privirea din pamant si aveti curaj sa priviti direct in fata. Nu cred ca putem evita zidul ala care indreapta spre noi cu o viteza naucitoare, dar ne putem macar pregati pentru el. 

Sa ne auzim cu bine in 2019!

Comments

  1. Iti multumesc pentru tot ce faci pentru noi, iti multumesc pentru ca ne usurezi viata prin articolele tale foarte bine documentate si explicate pe intelesul tuturor, iti multumesc ca reusesti sa arati lumii ca si contabilii „e oameni si ei” si stiu sa faca haz de necaz, iti multumesc ca impartasesti cu noi din experienta ta si esti o inspiratie pentru mine si sunt convinsa ca si pentru multe alte persoane.

    SarbatoriFericite!

  2. Iti multumesc pentru articolele tale care imi fac ziua mai buna, astept cu nerabdare urmatoarele postari.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.