Travel: Cu trenul la Galati

Am facut o scurta plimbare, de o zi si jumatate, la Galati. Am ales sa mergem cu trenul deoarece am fobie de soselele din Romania si nu-mi pare rau, experienta a fost deosebita.

Desi drumul, atat la dus, cat si la intors, a durat in jur de 5 ore, calatoria cu trenul a fost o alegere inspirata. Am avut norocul sa stam doar noi doi singuri intr-un compartiment, care avea prize, acest mic amanunt facand toata diferenta! Astfel am putut scrie, am putut avea acces la mail pentru corespondenta cu clientii si la retelele sociale pentru divertisment. Compartimentul in sine, scaunele si masutele erau frumoase, curate si ingrijite. Am mers la clasa a doua, nimic fancy, dar foarte comod. Sunt convinsa ca o mare parte din comoditate a venit din faptul ca am avut privacy si ca a fost liniste. In mijlocul saptamanii se pare ca nu merg foarte multi oameni catre Galati, cel putin nu la acele ore.

Peisajul mi s-a parut mirific, toamna si-a intrat pe deplin in drepturi si m-a pus intr-o dilema grozava: oare sa scriu sau sa privesc pe geam?

sine-tren-galati

Incurajez mersul cu trenul, chiar daca dureaza mai mult decat ar face cu masina un vitezoman. Eu am ajuns mult mai odihnita, mai calma, iar cele 5 ore le-am folosit pentru a lucra. Acestea fiind zise, de-abia astept urmatoarea deplasare la Galati, pe care experienta cu trenul a transformat-o, dintr-o calatorie de nevoie, intr-una de placere.

Travel by train people! 

Comments

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.