Luiza Daneliuc – contabilitate online

Ne imbarcam in Transilvania Train!

Pe 31 august 2017 vom fi doi dintre pasagerii Transilvania Train care se vor imbarca de pe peronul garii din Brasov in sunetul fanfarei, pregatiti pentru o aventura de neuitat in inima Transilvaniei.

Detalii despre acest proiect indraznet puteti afla de pe pagina lor de FB. Eu vreau sa va povestesc motivele mele personale pentru care am decis sa fiu unul dintre primii pasageri care vor experimenta acest tip de calatorie in Romania.

Ce m-a convins pe mine sa ma urc in Transilvania Train

Voiam de ceva timp sa experimentez Transilvania, adevarata si autentica Transilvanie, dar ma loveam mereu de aceeasi problema: nu cu masina. Nu ma mai urc in masina de cativa ani, decat doar ca sa ma duc la birou, ceea ce inseamna o calatorie de maxim 10 minute pe niste stradute relativ linistite din Bucuresti. Trenul este un mijloc de transport sigur, foarte sigur. Confortul psihic, si nu numai, nu poate fi egalat nici macar de zborul cu avionul. Poate doar daca zbori cu un private jet, dar inca nu am ajuns acolo. 🙂

A doua problema de care ma loveam era planificarea excursiei in sine si faptul ca desi imi doream experiente autentice, nu stiam unde sa le gasesc. Acest circuit imi ofera totul pe tava, planificat, mai bine decat as fi putut eu personal sa o fac vreodata. Comod. Si apropo de comoditate:

”Trenul este format din patru vagoane bar-bistro. Sunt vagoane care într-un capăt au un bar propriu-zis, restul fiind format din scaune puse față în față și mese”, explică organizatorii Transilvania Train.

In plus, imi voi vedea bagajul doar pe peron la imbarcare in tren, si apoi doar doar la hotel, in camera.

Well… nu va aduce aminte de calatoriile lui Poirot? L-ati vazut vreodata carand ceva? Nici eu!

Workshop-urile puse la dispozitie si accesul la experiente culturale inedite (cum ar fi concertul de orga din Biserica Evanghelica de la Sebes) au fost un alt motiv puternic pentru mine. Noi ne-am ales ca si ateliere la care sa participam restaurarea lemnului la Biertan si echitatie la Apos. Sa merg calare prin paduri si sate micute si ascunse de lume e un vis pe care de-abia astept sa mi-l implinesc.

Proiectul are si o componenta sociala, o parte din incasari vor fi donate pentru refacerea unui obiectiv din Transilvania, anul acesta va fi vorba de contributia la restaurarea unei biserici fortificate.

Daca vrei sa vezi programul complet al excursiei si costul acesteia, o poti face pe site-ul lor si poate iti vei descoperi propriile tale motive pentru care sa te imbarci in Transilvania Train.

Exit mobile version