Luiza Daneliuc – contabilitate online

Supernova

supernovaToată lumea a scris despre faptul că lumea trebuia să se sfârșească și iar am luat o mare țeapă. Pe care noi, românii, n-am resimțit-o atât de acut deoarece față de alte națiuni de-a dreptul fanatice cu acest subiect, nu prea cunosc mulți români care să își fi construit buncăre. Deci am ars-o relaxat pe subiectul acesta.

Fraza mea favorită in această perioadă a fost : sunt prea ocupată pentru sfârșitul lumii; sau, cine are timp pentru sfârșitul lumii, nu vezi că lucrez?

Și totuși la o analiză mai amănunțită, specifică fiecărui sfârșit de an, pe care unii o numesc balanță, alții spun că formulează rezoluții, eu una am observat că anul acesta a fost într-adevăr unul al sfârșitului. Nu al lumii, ci al lumii fiecăruia din oamenii apropiați mie într-un fel sau altul.

Pentru fiecare din ei cât și pentru mine, anul ce tocmai se încheie închide o perioadă, sfârșește un stil de viață, pune punct unui drum sau unui fel de a călători, închide răni, spulberă speranțe, retează rădăcini. Chiar dacă nu este vizibil, palpabil, sfârșitul este real. Urmează să vedem dacă anul 2013 va fi unul al începuturilor. Depinde de noi de fapt, să fie.

Căci lumea noastră așa cum o știam și o percepeam până acum, se termină. Noi principii și reguli ne vor guverna parcursul. Noi percepții asupra oamenilor și întâmplărilor ne vor determina alegerile.

Unii dintre noi tind să se lupte cu schimbarea, să o respingă instinctiv. Nu vor să se oprească înțelept asupra înțelesului ei și îi refuză beneficiile. Dar mai este încă timp pentru meditație, rezoluții și acceptare.

Even if our planet didn’t implode on 21th December, our personal world went supernova.

Exit mobile version