Ce ma mai bucura in ultimul timp

Stiti ce ma poate baga intr-o mare depresie? Multitudinea de declaratii si bilanturi ce trebuie depuse, ploaia, si lipsa dulciurilor din casa. Stiti ce ma poate scoate din aceasta depresie? Cam nimic!

Ma uit de ceva vreme, la vloguri. Imi plac povestile si ma uit la vloguri asa cum ma uit la un serial. Chiar daca vlogurile sunt despre makeup sau alte subiecte care nu ma pasioneaza neaparat, ma uit in principal la cum si-au decorat casa sau pe unde mai calatoresc personajele. Intr-unul din aceste vloguri am aflat ca Sephora a lansat niste masti de fata noi. Mi s-a parut interesanta ideea, si mi-am cumparat si eu cateva weekendul trecut. Sunt super incantata de ele si de atunci le folosesc incontinuu.

Incantarea nu vine neaparat din efectul pe care il au asupra pielii mele (desi am observat ca fac ce promit) ci din cum ma fac sa ma simt. Cat am stat cu chestia aia pe fata, m-am simtit mai relaxata, deconectata de realitate, mai zen. Si de cand le-am luat, am folosit cate una pe zi, obsesiv. Am adaugat ritualului meu contra a tot ce e rau in lume, pe langa restul elementelor de care sunt deja dependenta (canapeaua, Poirot, cafeaua si ciocolata) si aceasta masca. Acum la Poirot nu ma pot uita decat cu dracia asta pe fata.

Weekend placut va doresc si ritual placut de relaxare! ­čÖé

Asa arata masca pentru ochi, pe aceasta am incercat-o in prima seara.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.