Revelion la teatru

Erau ani in care nu stiam ce fac de Revelion nici macar pe 31 decembrie. Acum trec printr-o perioada in care stiu ce fac de Revelion inca din octombrie. Perioada asta previzibila, desi foarte comoda, are si mici dezavantaje. De exemplu, pe ultima suta de metri poate aparea o oferta inedita pe care sa o ratez din cauza ca deja mi-am facut alte planuri. Dar pentru voi, cei care inca nu aveti planuri, am o idee inedita despre cum ati putea sa va petreceti noaptea dintre ani.

Pentru iubitorii de teatru exista acum un mod inedit de a se apropia de actorii preferati, de a interactiona cu ei si de a trai pentru cateva ore in lumea lor. In culise este un teatru independent care incearca sa duca mai aproape teatru contemporan de publicul tanar organizand  un ”Revelion ca altadata” – un revelion cu muzica live, DJ, teatru, comedie, mancare și bautură. Atuul lor imbatabil este faptul ca oamenii vor putea petrece noaptea dintre ani alaturi de actorii pe care tocmai i-au vazut pe scena, iar asta transformă evenimentul dintr-unul obișnuit într-unul cu un farmec aparte.

Evenimentul va avea loc pe 31 Decembrie 2014, de la ora 20:00, la Imago Pub în Piața Națiunile Unite nr. 3-5.

Printre actorii participanti se numara: Ionut Iftimiciuc si Alexandru Minculescu, care au promis o petrecere de legenda cu glume proaspete, comedie de calitate, Maestrul de Ceremonii Florin Frătila si asistenta lor, Teodora. actorii Alex Vlad, Ioana Chelmus, Paul Alexandru, Maria Popovici si Stefan Nistor.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe site-ul lor.

Foarte important este sa iti iei simtul umorului cu tine pentru ca te aşteaptă o noapte plina de neprevăzut.

Voi ce faceti de Revelion?

Revelion 2015 mic

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.