Luiza Daneliuc – contabilitate online

The apartament – BEFORE

Am strans in acest articol cele mai ingrozitoare poze ale apartamentului de dinaintea si din timpul renovarii. Toata lumea ma intreaba (si sa fiu sincera, nici eu nu prea stiu) de ce a durat atat de mult aceasta renovare. In afara de „micul amanunt” referitor la faptul ca nu am avut toti banii de renovare de la inceput, hotarandu-ne sa mergem inainte si vedem noi ce facem (classic me), totusi sa renovezi un apartament intr-un an de zile, mi se pare chiar si in aceste conditii, foarte mult.

Aceste poze imi reamintesc de unde s-a pornit. Practic, l-am construit de la zero. Doar tavanul nu l-am refacut. Podeaua (sapa) am turnat-o din nou. Nu o data, ci de doua ori. Pozele nu sunt cine stie ce. Eu nici nu voiam sa facem poze in aceasta faza a apartamentului, fiind sigura ca nu o sa vreau niciodata sa imi amintesc de cum arata in cel mai groaznic moment al lui. Totusi niste poze, fie ele si pe graba, s-au facut. Acum ma bucur ca ele exista. Servesc in momentele in care din diverse motive se mai intarzie fiecare faza cu una-doua-sapte zile.

dormitor 1 – geamurile vechi din lemn, moloz peste tot
peretii abia se mai tin in picioare
living – nisele alea ne-au dat multe batai de cap iar inlocuirea geamurilor a costat o mica avere
tot living
tot dormitor 1 – better view of the disaster
usa catre balconul nr 2 (balconul de serviciu transformat intr-o debara
vedere din bucatarie spre camara – deja se incepuse cu electricul
un perete din bucatarie
holul spre camara, spalatorie si balconul transformat in debara
vedere ansamblu catre cele doua camere care alcatuiesc livingul
o vedere mai clara din bucatarie inspre holul de la intrare; deja aici se stransese majoritatea molozului din casa, era deja „curat”
Exit mobile version