Private Practice – noua mea obsesie în materie de filme

private practiceDupă Game of Thrones al cărui sezon doi mai durează până să apară, am făcut o nouă pasiune pentru Private Practice, un spinn-off de succes de la Grey’s Anatomy, alt serial pe care îl aștept ca pe pâinea caldă turcească.

Private Practice, e un fel de Ally McBill  cu acțiunea mutată dintr-un birou de avocați într-unul de medici.  E un fel de Doctor House cu mai puțină medicină și mai multă psihologie a relațiilor la birou. E un fel de viața mea dar pe plajă, în L.A, iar femeia aia nu e chiar antisocială. Poate nu este chiar ca în viața mea but you got the point … .

Dacă vrei să te prefaci un pic că trăiești o altă viață, undeva în L.A. într-o super vilă exact pe plajă, filmul acesta este soluția perfectă. Este atât de ușurel încât te transpune instant în fantezie.

Who wouldn”t want a private practice right on the beach?

Comments

  1. Private Practice e un serial bun, dar după 3 sezoane, când am văzut că personajul principal îşi schimbă iubiţii ca pe chiloţi, l-am abandonat.
    Toate celelalte seriale pomenite de tine sunt mai bune.

  2. Valentin

    Ce zici de Suits? Ma uit la varianta in engleza, fara subtitrare, nu stiu cum ii spune la noi sau daca este. E cu avocati, inteligenta, actiune, amuzament, intorsaturi de situatie, presarat cu pasiune.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.