Pre Koolhunting – Noaptea Alba a celor mai kool localuri din Bucuresti (20 octombrie 2012)

Am incheiat cu succes o saptamana de munca. Data de 25 ale lunii (contabilii isi organizeaza toata viata in jurul acestei date) se apropie vertiginos dar eu sunt relaxata pe tema asta deoarece am reusit sa-mi inchid toate firmele si sa-mi depun aproape toate declaratiile.

Ma pregatesc intens pentru Koolhunt-ul de maine seara.
Un eveniment organizat de Raluk in colaborare cu Heineken, ce te invita sa testezi in mod gratuit cele mai kool localuri din Bucuresti din afara centrului vechi. Startul evenimentului are loc la ora 8 pm si se incheie la ora 2 dimineata cu un Mare Party Final organizat la Beraria Hanul cu Tei.

Am ceva experienta la activ, deoarece am participat si la prima organizare a evenimentului (despre care am scris aici) iar pentru cei care se vor aventura pentru prima data in aceasta cursa contra cronometru, voi incerca sa sintetizez cateva “sfaturi” :

–          Koolhunting-ul e mai kool in gasca; luati-va prietenii si descoperiti fata nevazuta a Bucurestiului;

–          Imbracati-va si incaltati-va comod, veti avea mult de alergat; eventual luati-va si o umbrela; desi nu suntem la Londra, suntem aproape de sfarsitul lui octombrie;

–          Faceti-va propriul traseu de acasa, in functie de ce localuri vreti sa testati si de amplasarea acestora, deoarece in valtoarea evenimentelor, mai ales pe ultima suta de metri se pot pierde timpi pretiosi incercand sa aflati unde se afla locatiile sau unde ar fi mai potrivit sa mergeti in continuare;

–          Daca reusiti, ar fi bine sa alternati localurile care ofera o bautura cu cele care ofera mancare, deoarece mie personal mi s-a parut dificil sa consum 3-4 bauturi sau sa mananc multe feluri de mancare intr-un interval relativ scurt de timp; bineinteles, poate fi doar opinia mea de om care supravietuieste cu o Magura pe zi, dar m-am gandit ca ar fi bine de mentionat acest aspect;

–          Nu zaboviti foarte mult intr-o singura locatie; daca va place mult locul respectiv, reveniti in alta zi, scopul acestui eveniment este sa va faceti o idee despre cat mai multe locatii si sa testati produsul lor;

–          Nu uitati de stampila: odata ce ati consumat ceva din meniul unui local participant la Noaptea Alba, cereti reprezentantei Raluk.ro (o veti gasi usor in fiecare local participant) sa va stampileze talonul de participant (“Pasaportul” de coolhunter) si adunati 6 stampile, din 6 localuri diferite ca sa intrati in cursa pentru Premiul Supriza Raluk!

Deoarece locuiesc in sectorul 6, acesta va fi punctul meu de pornire. Stiu clar ca nu pot ajunge in toate locatiile si trebuia sa elimin cateva printr-o anumita metoda. Asa ca am ales “Metoda Dorobanti” – adica nu voi merge in locatiile situate in zona Dorobanti. Este o alegere personala, nu o recomandare. Vezi traseul meu mai jos:

 

 Nu fiti dezamagiti daca unele locatii “mai de fite” sau unele locatii mai aglomerate nu va trateaza cu atentia si consideratia necesara unui astfel de eveniment. Pe de o parte, conteaza spiritul evenimentului si ar trebui sa trecem peste aceste mici neajunsuri dar pe de alta parte, aceste neajunsuri ar fi util de comunicat organizatorilor, deoarece ei pot reactiona prompt astfel incat la viitoarele editii totul sa fie si mai bine organizat.

Eu sper sa participe cat mai multa lume la acest eveniment, printre care sa te numeri si tu!

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.