Povestea din Ajun

Sarbatoarea Craciunului inseamna iubire. Cu iubire si multa daruire, li se pregateste locuitorilor orasului Sfantul Gheorghe  din judetul Covasna a saptea editie a Festivalului de Iarna Povestea din Ajun.

Povestea din Ajun a devenit o traditie dezvoltata de la an la an, in prezent numarand 22 de evenimente desfasurate pe parcursul lunii Decembrie in Sfantul Gheorghe. Editia de anul acesta este deschisa de evenimentul Cartea de colorat “Casuta din Poveste”, oferita gratuit in 10.000 de copii in tot judetul Covasna. Festivalul include si deja celebrele Colinde in Autobuz si desigur Spectacolul de Craciun Seri Albastre in care artisti la inceput de drum au sansa sa performeaze pe aceeasi scena cu artisti consacrati. Programul complet al evenimentului il gasiti aici.

Daca evenimentul de anul trecut a fost dedicat breslei profesorilor, anul acesta medicii se vor  bucura de aceasta recunoastere.

A pretui pacea si bunavointa, sa fi marinimos si milos inseamna sa ai spiritul Craciunului. Acest lucru este demonstrat cu prisosinta de echipa romano-maghiara de tineri voluntari care lucrează la acest proiect.

Fie ca toti sa le urmam exemplul si chiar daca mai sunt 45 de zile pana la Craciun, sa ne molipseasca bunatatea si spiritul acestei Sarbatori inca de pe acum, si cine stie, poate anul acesta cativa dintre noi vom trece in randul celor care vor face un pic de voluntariat sau vor dona ceva, orice, oricat de mic din dorinta de a face Craciunul un pic mai luminos pentru altii.

Vin Sarbatorile! 🙂

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.