Plouă

Stau tolănită pe canapea, cu laptopul în brațe și privesc pe fereastră la imaginea sordidă a blocurilor gri, construite mult prea aproape unele de altele ca definiția de privacy să mai facă vreun sens.

Plouă. E una din zilele alea în care îmi iau liber de la serviciu special ca să stau acasă și să îmi plâng de milă că locuiesc în România.

In zile din astea în care eu și natura suntem de acord că life sucks si ea (natura) plouă iar eu nu sunt departe de a ploua și eu, mă întreb ce naiba o fi așa de greu pentru unii să înțeleagă diferența dintre viața A și viața B? Sau poate că se fac că nu înțeleg ca să nu plouă și ei. Bravo lor că pot. Să se prefacă adică. Cred că îi ajută ipocrizia dar despre asta într-un articol viitor, pentru că ipocrizia merită tarlaua ei separată.

bucuresti
Viata A – Blocurile gri din Bucuresti reabilitate
sea-island-beaches
Viata B – Some piece of land in the Pacific and a little house is all I need

Comments

  1. alexchiciu

    Din pacate in Viata A se fac banii pentru Viata B :)))

  2. „Viata A” se vede la fel de sordid si de la mine. „Viata B” a ajuns un loc comun al visurilor si viselor noastre. Uneori ma intreb daca nu e proiectie a exasperarilor de zi cu zi si daca nu cumva odata ajunsi in „viata B” am fi foarte dezamagiti… Apropo de comentariul de mai sus, unii se pricep sa faca bani si in viata B, vezi Bradut Florescu.

    1. Ca sa aflam asta trebuie mai intai sa ajungem acolo nu sa ne amagim cu speranta ca peste tot e nasol, mai bine stam la locul nostru. Iar de la Bradut sa luam exemplu zic 🙂

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.