Site icon Luiza Daneliuc – contabilitate online

Octombrie contabilicesc

Ziceam ca septembrie va fi complicat si super aglomerat, dar se pare ca octombrie, cu inchiderea de trimestru, mi-a dat planurile peste cap. In lunile in care mai multe firme dau bani la stat, implicarea mea in contabilitate este maxima, iar astfel, imi ramane foarte putin timp spre deloc pentru consultanta si webinarii. Nici nu mai vorbesc de blog, el ramane de obicei intr-o paragina completa, pana cand trece urgia.

Vremea de afara ma indeamna la scris si la visare, in vreme ce termenele limita ma imping de la spate sa las prostiile si sa ma concentrez pe core business. Toamna pentru mine e anotimpul ala romantic, in care stau cu o cana de ceai in fata geamului, afara ploua, iar zgomotul ala distinct al ploii pe pervaz ma face sa visez la toate prostiile.

Fix acum un an, eram in Malta si gandeam incotro sa o apuc. Eram confuza si lipsita de orice sens si directie. Ba nu, nu eram confuza, eram foarte sigura de faptul ca am nevoie de o schimbare majora in felul in care erau organizate lucrurile. Am facut acea schimbare, iar parte din acea schimbare a fost sa investesc mai mult in partea de online, in care am crezut foarte mult inca de la primul meu contact cu lumea aceasta. Imi lipsea doar experienta si ideea, felul in care as putea sa fac online-ul sa lucreze pentru o firma de contabiliate. Rezultatele s-au vazut intr-un timp record. Am introdus de atunci serviciile de consultanta online si mai nou si webinariile. Este timpul sa ducem aceste servicii la un alt nivel, si de-abia astept sa vad ce urmeaza! 🙂

Dar toamna e anotimpul ala romantic, care te confuzeaza si te face sa te gandesti la prostii… poate asta e mersul firesc al lucrurilor si ar trebui acceptat faptul ca are si toamna rolul ei si n-ar mai fi la fel daca am scoate-o de tot din ecuatie, oricat ne-am dori sa facem asta. In defintiv, putin putin romantism amestecat cu contabilitate n-a daunat nimanui. Asa iti vin ideile revolutionare.

Exit mobile version