Noblesse oblige – Fusion Arts

Parte din Romanian Design Week, Palatul Noblesse a gazduit expozitia Fusion Arts in cadrul careia a spatiul a fost deschis pentru public, pentru vizitare.

Cladirea, monument istoric a fost restaurata in intregime. Palatul se intinde pe 3 nivele, demisol, parter si etaj. Imi doream demult sa vizitez aceasta cladire construita in stil eclectic, cu cele peste 40 de camere dedicate in intregime artei. Multe amanunte interesante despre istoria casei, povestea restaurarii si rolul casei in viata multor artisti, precum puteti afla de pe pagina lor oficiala. Si astazi casa se dedica comunitatii de artisti (designeri de produs, fashion, pictori, fotografi, artizani) care vor sa inspire si sa influenteze prin operele lor si organizeaza in acest sens evenimente si expozitii pentru a le face cunoscuta creatia.

noblesse1
Superb pianul si decorul! 🙂

noblesse3

noblesse4

noblesse2

noblesse5
Incaperea din dreapta, cu sticla, este biroul contabilitatii! Usa din fata da spre o gradina mare si spectaculoasa. Si foarte linistita, retrasa de la strada.

M-a impresionat spatiul de la subsol, unde au birourile arhitectii si personalul administrativ, printre care si contabilitatea. Puteti vedea biroul de la contabilitate in poza de mai sus. Holul acesta da inspre o gradina superba din spatele casei, ferita de zgomotul strazii, unde te poti relaxa si care are un efect miraculos asupra vizitatorilor: ii face sa nu mai vrea sa plece din acel loc de poveste.

gradina noblesse
Gradina Noblesse

Evenimentul Fusion Arts s-a incheiat cu reprezentatia extraordinara a maestrului Yoichi Tajiri care a sustinut un recital de pian spre incantarea publicului, venit special sa il asculte.

Iti multumim Noblesse Academy pentru evenimentele deosebite pe care le realizezi, evenimente deschise publicului interesat deopotriva de arhitectura, arta si frumos. Daca doriti sa le urmariti activitatea, puteti afla mai multe informatii despre ei si evenimentele pe care le organizeaza pe pagina lor de Facebook.

Yoichi Tajiri

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.