New vintage and classy look

vintage lookMâine anul se-nnoieste, temă nouă de WordPress vestește. Un plugușor întârziat.

Eterna goană după tema perfectă de WP s-a încheiat cu mulți draci. Blogul acesta trebuia să fie o terapie pentru dracii făcuți în câmpul muncii și nicidecum să creeze alții. E chiar enervant că petrec ore în șir și să nu găsesc  o temă de WP drăguță. Adică pentru cineva care vrea să scrie. Întâi mi-am zis că poate din cauza faptului că mă rezumam să frunzăresc doar temele free dar, căutând apoi și prin cele “premium” rezultatul a fost același.

Ori tema este concentrată prea mult pe vizual, poze peste poze, de parcă numai fotografii își fac blog. Unde mai intră textul? Ori tema e prea colorată de te dor dinții de la atâta veselie. Ori tema e prea dark, cu scris galben sau verde fosforescent sau roz bonbon. Ori este foarte profi.

Ceva cu tentă vintage, retro, eventual o temă cu pisici? Nu?

Mie imi plac acestea două de mor dar nu sunt nici free și nici de vânzare :

Kate Morton Website https://www.katemorton.com/

Jackson Pearce Website –

Later edit :

După zeci și zeci de vizualizări … there it was!  Vintage și artistică și mult mai aproape de ceea ce vrea blogul să fie. Sper să vă placă. I know I do.

Plus că parcă era timpul pentru o schimbare. Vintage.

Comments

  1. Ai putea să găseşti pe cineva priceput la personalizarea blogului, care să-ţi facă ceva unic. Cum ar fi cele două exemple date de tine, care nu cred că sunt făcute pe bază de templateuri. Elemente vintage se găsesc din plin pe net

  2. Ana, asa este, dar acum sunt multumita cu aceasta tema, cel putin pe moment. Si stii ce am observat? Ca blogurile pe platforma blogger sunt avantajate, au teme mult mai frumoase decat cele pe wordpress. Evident, o parere subiectiva.

  3. Mda, poate că blogger are teme mai variate, dar dă aşa nişte erori şi bătăi de cap la personalizarea blogului! Mie una mi s-a părut mult mai practic wordpress-ul.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.