My perks from Klout

kloutToată lumea vorbește (a se citi se laudă) cu scorul său Klout (nu dau nume cine și cum).

Cine are o dezvoltată corespunzător o latură mai practică (așa ca mine) sigur este interesat ce poate să-i ofere Klout-ul ăsta mai mult decât un scor pe ecran și un bust pentru ego (nu că n-ar fi bun și acela).

Klout oferă perks. Adică beneficii. Și nu, nu e ca atunci când ai un prieten și el îți oferă diverse beneficii. E mult mai simplu de atât. Nu știu exact când și de ce le primești, dacă îți sunt oferite când atingi un anume scor, sau când realizezi o anume creștere a scorului într-un timp record … scrie pe undeva pe net dar eu n-am avut răbdare să citesc.

Cu aproximativ vreo două luni în urmă,  pentru ceva ce am făcut s-au n-am făcut, Klout mi-a oferit o husă pentru un Iphone 5. Am zis nu mulțumesc pentru că eu am Iphone 4 și nu plănuiesc să mă despart prea curând de el. Și n-am apăsat magicul buton Redeem. Văzând amicul Klout că-s mofturoasă, peste încă vreo câteva săptămâni  m-a oferit altceva, mai pe gustul meu: un set de cărți de vizită noi nouțe și drăguțe si laminate. Mă rog, laminarea am pus-o eu de la mine, nu-i obligatorie. De fapt, personalizarea cărților de vizită depinde în totalitate de utilizator și de mușchiul lui.

Acum e adevărat că orice care este gratis ori atâta face ori nu-i tocmai gratis. În cazul de față m-a costat transportul, 14 USD, cam cât aș fi dat și aici pe un set de cărți de vizită. Dar eu le vroiam pe acestea că tare sunt frumușele și personalizate de mânuța mea. Le puteți vedea mai jos.

 

carte de vizitacarti de vizita

Acum așteptăm vacanța și trenul din Franța și următoarele perks pe care amicul Klout va binevoi să mi le ofere. Dacă mai sunt oameni care au primit chestii pe care le-au considerat destul de interesante cât să plătească transportul pentru ele, să vorbească acum, sau pentru eternitate să se bucure în liniște de a le sale perks.

PS: pentru cine nu are cont pe Klout, și-l poate face aici.

Comments

  1. Tot n-am înţeles la ce e bun acest Klout.
    Iar dacă pentru a primi un cadou trebuie să plăteşti, mai bine pas.
    Că ştii bine sintagma aia „un cadou gratuit”…

    1. Ma, mie mi-au placut. Oricum e mai util decat alte cadouri sub forma de afisarea unui scor pe ecran. N-am zis ca e util, am zis ca e mai util decat altele total inutile.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.