Mituri despre resorturile all inclusive

– N-ai ce sa faci acolo mai mult de 5-7 zile, te plictisesti sa tot zaci pe marginea piscinei

  • Te ingrasi cel putin 5 kg in 5 zile. Obligatoriu.
  • Nu merita sa dai atatia bani doar ca sa te indopi si sa zaci la soare, gandeste-te cate city break-uri ai putea face cu banii aia

Cam astea-s miturile. Repetate over and over again pe toate canalele de media posibile si imposibile. Inoculate cate un pic, pic, pic si in cele din urma adjudecate. What about personal experience?

Fiecare cu experienta lui proprie, ca de – totu-i relativ in viata asta – asa ca cititi articolul asta cu un mare „in my personal oppinion” in fata lui.

Mitul – Despre plictiseala

Am stat 7 zile si zau daca am zacut o secunda. Ai ce face si 7 saptamani acolo, nu doar 7 zile. Sunt atatea activitati incat nu le poti cuprinde intr-un singur sejur – spectacole in amfiteatru, activitati specifice in fiecare barulet si lounge al resortului, activitati pe plaja, activitati la piscina, activitati in restul resortului, activitati la spa ETC.

Am incercat sa experimentam cat mai mult asa ca timp de zacut nu a fost.

Mitul – Despre ingrasat

Mancarea aia nu ingrasa. Pun ceva praf magic de stele in ea. Ba chiar te slabeste. Sau o fi de la restul activitatilor. Cert este ca manaci de 5 de ori mai  mult ca acasa, mai sanatos si mai variat. Eu m-am ingrasat 3 kg in 7 zile. Sigur nu a fost de la mancare ci de la zacutul langa piscina, alea 5 minute cat imi trageam sufletul ca sa alerg catre alta activitate organizata. Ca piscine avem si acasa.

Mitul – Despre daca merita

Merita.

PS: Acest articol este un laim excuse pentru articolul „pe bune” pe care urma sa il scriu despre Turcia si viata la resort all-inclusive. Well … it’s not gonna happen … dar nu puteam sa las sa treaca Turcia asa pe langa blog, fara sa isi lase marca. Chiar si una laim.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.