Luiza Daneliuc – contabilitate online

Mergi vineri pe 1 noiembrie 2013 la operetă

lied opera si operetaNu ai program vineri seară pe 1 noiembrie 2013 și ți-e dor de o ieșire culturală?

Poți lua parte la Sărbătoarea muzicii clasice româneşti, începând cu ora 19.00 la Universitatea Populară “Ioan I. Dalles” din Bucureşti, Bdul N. Balcescu, nr. 18.

În spectacol: arii din opere şi operete româneşti celebre: “O noapte furtunoasă” operă de Paul Constantinescu, “Ana Lugojana” operetă de Filaret Barbu, “Valurile Dunării” operetă de George Grigoriu, “Lysistrata” şi “Lăsaţi-mă să cânt” operete de Gherase Dendrino. Liedurile şi operele sunt pe texte de: Mihai Eminescu, I.L Caragiale, George Călinescu, George Topârceanu, Vasile Alecsandri sau George Coşbuc.

Spectacolul se adresează iubitorilor de muzică de toate vârstele și sunt așteptați cu drag să îi susțină pe artiști în demersul lor de educare si popularizare a muzicii clasice romanesti.

Prețul biletului: 15 lei/persoană

Durată eveniment: 1h15min

Pentru a rezerva bilete trebuie să îți confirmi participarea la adresa de mail office@bonsiromania.ro sau la nr. 0732.601.254, unde precizezi numărul de persoane participante și lași un număr de telefon de contact. În seara evenimentului plătești și ridici biletele de la Casieria Universitatii Populare Ioan I.Dalles, începând cu ora 18.45. Simplu nu?

 

Exit mobile version