Merg la Webstock 2018 – sarbatorim 10 ani de la lansare

Imi amintesc si acum primul eveniment la care am pasit timida pe culoarele hotelului, printre multimea de bloggeri care pareau ca se cunosc toti intre ei si sunt familiari cu astfel de experiente.

Sa nu va imaginati ca astazi simt diferit, dupa atatia ani de evenimente, si chiar dupa atatea evenimente la care am fost si speaker. Aceeasi emotie si retinere de a da piept cu „multimea” de influenceri, aceeasi tendinta de a cauta cea mai retrasa masa, cel mai umbrit colt pentru a-mi instala laptopul si a scrie chiar din timpul conferintei cateva idei pentru cititorii blogului.

Nu e usor nici din perspectiva faptului ca sunt singura contabila de acolo, singura care reprezinta mediul online pe nisa asta, deci sansele sa impart cafeaua cu un coleg de „suferinta” cu care sa dezbat ultimele nenorociri implementate in legislatie, sunt nule.

Apropo de acest lucru, nu pot sublinia suficient cat de mult te ajuta aceste evenimente sa evoluezi, sa duci munca ta din online la acel „next level” sau macar sa tinzi spre el. Nu vorbesc aici doar de a mai prinde din zbor o idee despre cum sa schimbi tema blogului sau despre ce articol sa mai scrii, sau nici macar despre ce aplicatie sa folosesti pe Instagram.

Ma refer la o energie, palpabila si extrem de puternica, pe care o emana un grup de oameni care in acelasi timp isi indreapta atentia spre acelasi lucru. Pe mine energia aceea ma hraneste cel putin o luna de zile si ma ajuta sa trec peste oboseala acumulata de la birou peste zi, cand trebuie sa stau pana la 2 noaptea sa export o nenorocire de video pentru ca nu stiu ce eroare s-a mai hotarat astazi sa dea programul de editare. Ma face sa merg inainte chiar si atunci cand am impresia ca nu mai pot. Imi scoate in evidenta partea creativa, aia ingropata sub un morman de hartii si legi aberante.

Va incurajez si pe voi sa va inscrieti, chiar daca credeti ca nu aveti nici o treaba cu online-ul, si aici ma refer mai mult la contabili dar si la alte persoane care au sau se gandesc sa isi deschida orice fel de afacere.

Uitati ce zic si mai marii blogosferei, despre acest lucru, de ce ar trebui sa fiti prezenti la Webstock si in general in online:

Dupa un asemenea eveniment veti intelege de ce fiecare afacere trebuie sa aiba in spate macar o mica parte de online, fie ca vorbim de un mic blog, sau un cont de Instagram.

Evenimentul va avea loc pe 5 octombrie 2018 si inca va puteti inscrie pe site-ul lor.

Pe mine stiti unde ma gasiti, iar daca aveti vreo intrebare contabila nu va sfiiti sa ma abordati, sunt pe pilot automat si raspund cu placere! 

Va urez tututor un Webstock 2018 cat mai productiv!

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.