Ludotech – loc de joaca neconventional pentru copii

Din seria „ne mandrim cu clientii nostri”, astazi va povestesc despre Ludotech sau despre de ce sa iti duci copilul la un loc de joaca neconventional.

Recunosc ca nu stiu nimic despre copii si locuri de joaca (si mi-e tare bine asa), dar stiu multe despre neconventional. Ma atrage orice iesit din tipare, orice care indeamna la acest lucru.

Despre concept si locatie

Ludotech găzduiește în spațiile pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani, 6 ani+ atat o sala de lectură cat și jocuri pentru părinți, zeci de cărți interesante, si bineinteles, resurse educaționale create de mamele Work at Home Moms.

Ne-am dorit ca, în momentul în care oricine îi trece pragul, să intre într-o bulă atemporală de liniște dar și de emoție a cunoașterii așa că am adus, pentru curiozitățile de toate vârstele, oportunitatea de a explora concepte noi de joacă și de jucării, care recontextualizează și pun în perspectivă toate noțiunile de joc pe care noi, adulții le avem.

Lada cu nisip cu realitate augmentata

Chestia asta suna interesant chiar si pentru mine. Am urmarit filmuletul de mai jos si e fascinant chiar si pentru adulti (nu ca m-as considera adult!).

Lada de nisip cu realitate augmentată, demonstrează principii de bază de topografie și hidrologie, unde vă puteți crea propriile peisaje. Circuitele electrice incredibil de ușor de asamblat ce permit realizarea a peste 100 de experimente cum ar fi radioul, discul zburător și circuitele de lumini, Magna Tiles, plăcile magnetice cu care veți putea să construiți până la cer, sistemul Quadrilla ce eliberează o avalanșă de bile colorate în labirinturi construite de voi și pe Cubetto, roboțelul prietenos ce combină principiile educației Montessori cu programarea.

Mai puteți asambla la nesfărșit puzzle-uri cu jucăriile senzoriale din lemn, construi un oraș din piese magnetice pe o bază metalică, animat de o bandă care creează iluzii optice, descoperi magia mandalelor create de caleidoscop, explora cardurile educaționale și să vă jucați cu mini-cinematograful unde voi sunteți regizorii sau cu Flux, unde efectul anti-gravitație este garantat.

Program

Centrul este deschis vizitatorilor de marți până duminică, între 12:30 – 19:00 și e de găsit la 150 de m de Hotelul Horoscop din Piața Unirii, pe Calea Serban Voda 22 – 24.

Duminica se organizeaza ateliere de creație, de la construit roboței noi din piese vechi la sisteme solare împâslite, teatru de umbre și proiecții de filme care vor stimula potențialul celor mici de a căpăta curaj, de a se dezvolta frumos și de a visa ajutați de aceste povești cu temeri înfrânte, prietenie și aventuri.

Ce fac parintii in acest timp

Dacă nu vreți să participați alături de cei mici la descoperiri, vă puteți bucura de o cafea pe-ndelete alături de prieteni sau puteți lucra în zona de lounge pentru părinți, cu canapele confortabile și unde wi-fi-ul, cafeaua, apa și fructele sunt din partea noastră.

Cum și unde se fac rezervări, ce activități sunt în plan în viitorul apropiat și cum arată spațiul puteți vedea pe pagina  lor de Facebook Ludotech.

Ramaneti pe aproape daca doriti sa aflati mai multe si despre alti clienti ai nostri.

Vara frumoasa! 🙂

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.