Luiza Daneliuc – contabilitate online

KoolHunting 2012 – first edition

Am fost si eu in seara de sambata 14 iulie spre duminica 15 iulie o koolhuntarita cool. Am alergat prin Bucuresti, incepand cu ora 22 pm pana pe la ora 3 dimineata, si desi am n-am batut traseul perpedes, n-am reusit sa bifez decat 8 destinatii din 23.

Impresia mea generala despre eveniment este ca organizatorii au fost foarte bine intentionati si au realizat imposibilul in Romania, adica sa convingi pe cineva sa dea ceva gratis astazi, si nu oricum, unui numar nelimitat de oameni, pentru un posibil castig viitor din publicitatea obtinuta de pe urma evenimentului. Bravo lor si la cat mai multe editii!

Una peste alta, m-am simtit extraordinar in majoritatea locurilor unde am fost (din cele 8 locatii). Asa cum era de asteptat, locatiile mai boeme s-au purtat ireprosabil cu noi (cum de altfel se poarte zilnic cu clientii) pe cand locatiile mai fitzoase, au facut fitze si la acest eveniment, tratand (ca de obicei) clientii de sus.

Locatia mea preferata a fost CAFEE D’ARTHE (Str. Popa Nan, nr. 7). Decorata in stil vintage si promovand muzica anilor 60’, 70’ si 80’ pur si simplu reprezinta un time portal catre epoca boema si romantica in care visam sa ma nasc. Personalul foarte amabil si prietenos. Prajiturelele sunt fantastice si WI-FI-ul gratuity.

La polul opus, dezamagirea serii (daca se poate spune dezamagire, intr-un fel ma asteptam la asta) a fost  OSTERIA GORGIA (situata pompos in Bulevardul Primaverii nr. 5). Ne-am facut aparitia in jur de ora 10.40 pm iar chelnerul, deosebit de deranjat si nervos, ne-a informat ca s-a facut o greseala si au fost inclusi in “lista aia” si tot vin oameni si cer sa fie serviti dar ei nu participa la nici o promotie … cu alte cuvinte a refuzat sa participe la eveniment pe motiv ca se saturase sa serveasca oamenii!!!

At the end of the day (ca sa zic asa) a fost o experienta foarte frumoasa pe care de-abia astept sa o repet anul viitor!

Exit mobile version