Luiza Daneliuc – contabilitate online

Junior Master Chef Australia

Junior-Masterchef-AustraliaPe unul din programele din Italia am descoperit Junior Master Chef Australia. Pe langă faptul că la ei concursul este unul profesionist, fără circ ieftin și jigniri idioate, concurenții sunt copii între 8 și 12 ani care gătesc dumnezeiește!

Este o imagine impresionantă, o adevărată lecție de viață felul în care se comportă acești copii în cadrul concursului și fairplay-ul de care dau dovadă. Ai noștri (adulți fiind) nici nu cred că știu semnificația cuvântului. Concursul nostru se bazează pe injurii, calomnii și farfurii aruncate în capul concurenților. Circ și pâine, asta vor românii. Nu mă pot pronunța despre organizarea concursului în alte țări dar cel din Australia este un adevărat spectacol culinar unde concurenții se distrează, gătesc ÎMPREUNĂ și învață.

Gătesc lucruri fabulos de complicate. Se comportă exemplar, sunt veseli, se susțin reciproc, sunt o echipă.

Ai noștri au făcut numele de Master Chef de rușine. Și noi nici măcar nu vedem asta decât poate în comparație cu alte concursuri pe care le vedem din greșeală. În rest ni se pare perfect normal să zboare farfuriile prin platoul de filmare.

Îmi plăcea mult Master Chef, dar după ce am văzut ediția australiană … nimic nu va mai fi la fel.

Exit mobile version