Travel: Sibiu si Jazzy Bar

Ce poti sa faci intr-o seara ploioasa si friguroasa de toamna cand esti cazat la hotel?

Desigur sa stai la barul hotelului, adapostit de vremea rea, savurand un ceai de fructe si navigand pe net. Mi-am facut cont pe elefant.ro. Mi l-a recomandat o prietena si vroiam sa verific daca intr-adevar ultima carte publicata a lui Kate Morton nu este tradusa in limba romana, asa cum imi spusese un vanzator la o librarie oarecare (va reamintesc, m-am indragostit iremediabil de Kate Morton dupa ce i-am citit prima carte “Casa de la Riverton”). N-a fost tradusa si nici varianta in limba engleza nu e disponibila momentan. Mai incercam peste cateva zile.

Desi s-ar zice din denumire ca este un bar unde se canta jazz, n-am avut noi norocul asta. Este un simplu bar, cu imensa calitate ca acolo se fumeaza. Eu nu fumez, el da. Asa ca a devenit locul sacru din hotel.

Mai jos cateva poze facute de mine in timp ce descopar ca e fun sa te joci cu aparatul cand cineva are rabdare sa iti explice ce face fiecare buton.

Comments

 1. TataMare

  Din nou nefumătorii au facut o concesie în fața fumătorilor iar tu consideri asta drept ceva pozitiv.
  În orice loc se fumează ți se bagă pe gât o cantitate se fum mult mai mare decât inhalează un fumător…iar fumătorii consideră că este un drept al lor, o mică plăcere nevinovată, ce „mare lucru”. Păi, dacă nu e atât de „mare lucru”, abțineți-vă!!! Fumați la voi acasă. Si atât.

 2. Decret:
  Pe forumul asta e loc si pentru fumatori si pentru nefumatori, si pentru anti si pentru pro … orice.
  Asta nu e forumul de la libertatea sau cancan.
  Asta e un forum unde intri sa te simti ZEN.
  Desigur, libertatea de exprimare este si ea protejata.

 3. TataMare

  în loc să simpatizezi cu nefumătorii abuzați și asupriți, sări arsă și dai decrete când aceștia îndrăznesc timid să se vaite…
  :))

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.