Să învățăm să înjurăm academic

Întodeauna am dus lipsă de diplomație iar când am mai crescut am realizat că nici nu-mi trebuie. Adică poate pe vreo insulă pustie ca să nu mă cert cu singurul băștinaș de acolo cu care trebuie să îmi împart restul zilelor dar aici în București dacă ești diplomat, ești mâncat. Mă rog, o impresie personală.

Totuși așa cum întodeauna mi-am dorit să locuiesc pe o insulă pustie, întodeauna mi-am dorit să fi fost și eu o persoană mai calmă, mai molcomă care să știe să ți-o dea la ficați elegant,  nu așa … ca și cum am trecut un pic și prin Rahova.

Omul acesta reprezintă un ideal. Pe care știu că eu nu-l voi atinge niciodată dar rămâne totuși exemplul perfect de înjurătură căreia îi mai dai o dată play că tare frumos sună.

Pentru a urmări capodopera, dași click aici (asta pentru că n-am descoperit cum să fac insert videoclipului direct în post)

Am descoperit acest video pe blogul lui Andrei Crivăț

Comments

  1. Sub videoclip ai mai multe butoane, dintre care unul de „share”. Click „share” si se deschide un submeniu. Alegi embed, copiezi codul si „paste” in post… 🙂

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.