Luiza Daneliuc – contabilitate online

Instagram stories

Traim intr-o lume atat de haotica si intr-o viteza atat de mare incat pozele, instantaneele, nu mai reusesc sa surprinda in mod autentic momentele din viata noastra. Suntem in continua miscare si schimbare si acest aspect poate fi redeat fidel doar printr-un video.

Inteleg perfect cum s-a nascut nevoia pentru Snapchat si Instagram Stories si sunt convinsa ca toate platformele vor integra, intr-un fel sau altul, aceasta nevoie a noastra de a impartasi cu restul lumii experientele in miscare.

Snapchat mi-a displacut din prima secunda in care l-am instalat. N-a avut nici o sansa! Mi se pare greu de folosit din punct de vedere tehnic, pretentios si intimidant. Poate si pentru ca asociez Snapchat cu celebritatile si cu divele momentului, ele fiind printre primele persoane care l-au adoptat si integrat in rutina lor zilnica. Nu neg, ma uitam la filmuletele postate de diverse persoane dar stiam ca nu va deveni niciodata aplicatia mea preferata. In prima zi cand l-am instalat m-am chinuit in jur de 20 de minute sa-mi dau seama cu functioneaza, doar ca sa realizez ca acum, ca stiu sa-l folosesc, nu-mi place!

Cand s-a lansat Instagram Stories, a fost ca un raspuns natural si firesc la o nevoie pe care Snapchat o crease. Imi doream sa vad viata oamenilor in miscare, imi doream o aplicatie care sa faca ce facea Snapchat dar care sa se integreze mai natural in viata mea. Ce sa mai, Instagram Stories m-a cucerit total si definitiv. Si unde mai pui ca are avantajul net de a folosi o baza de followeri deja formata pe Instagram si pentru acest nou feature. Nu o mai iei de la zero, nu mai construiesti de la capat o noua comunitate pe (alta) platforma.

Modul personal de interactiune cu utilizatorul a fost ca un indemn de a surprinde povestea ta unica si a o impartasi prietenilor tai. Toti avem nevoie de povesti, si din ce in ce mai mult in ultimul timp, cautam povestile autentice.  Ideea de Picture perfect dispare iar Instagram Stories este aici sa arate povestea din spatele pozei perfecte, making of-ul vietii glamuroase de pe Instagram. It doesn’t get more authentic than that!

Recunosc ca nu inteleg appeal-ul faptului ca iti dispare informatia, pe care te chinui sa o prezinti cat mai frumos, in 24 de ore. Ideea de a crea ceva efemer, nu ma atrage. Pentru a contracara acest lucru imi salvez filmuletele preferate. Nu stiu inca ce voi face cu ele, dar inca nu ma simt confortabil sa le las sa moara.

Va invit pe contul meu de instagram (luizadaneliuc) sa urmariti franturi din viata mea contabiliceasca, si poate asa, o sa va convingeti: contabilii sunt si ei uameni! 🙂

Exit mobile version