Impresii de la fata locului – Webstock

Aerul conditionat ma omoara. Ca de obicei, orice eveniment organizat la Marriott vine la pachet cu o cafea al naibii de buna.

Mi-a trecut prin cap azi dimineata sa nu vin. Da, dupa cele 100 de mailuri primite de la saracii organizatori (acum stiu si de ce le-au trimis), mie tot mi-a trecut prin cap sa nu vin! De ce? Pentru ca o zi libera, in care sa lenevesc, doar eu cu mine este destul de rara si foarte pretuita. Dar pur si simplu nu m-a lasat sufletul ca, dupa ce ca am fost atat de norocoasa (eu asa vad lucrurile) sa ma invite, si dupa cata munca au pus in proiectul asta, eu sa nu ma duc. Si m-am urnit si here I am. As fi ratat o experienta, as fi ratat sa traiesc prin intermediul blogului meu :).

Cred ca m-am hotarat. Campaniile de marketing, sau PR-ul pe la nu stiu ce agentie de media, nu sunt pentru mine. Eu scriu pentru ca imi place sa imi transpun ideile pe hartie, pentru refulare, scriu pentru exercitiul de a scrie. Nu ma pot limita la o nisa, scopul meu este altul. Ar trebui sa imi schimb profilul blogului in personal?

Referitor la autenticitate : Chinezu arata exact ca in poza de pe blog. Daca as fi fost sociabila m-as fi dus sa il salut si sa ii multumesc ca promoveaza evenimente misto, pentru ca de pe blogul lui am aflat de Webstock. Dar nu-s. Sociabila. Nu-s nici timida dar nu-s sociabila. Mi-a placut sa il observ de la distanta gesticuland si explicand ceva cuiva. Pentru mine experienta de a interactiona pasiv cu oamenii este cea mai multumitoare. De aceea imi place mai mult sa ascult si mai putin sa vorbesc.

Impresii scrise in momentul desfasurarii conferintei.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.