iFlow – pontaj online in timp real | Aplicatie GRATUITA

P O V E S T E A

Povestea iFlow  incepe simplu, ca orice poveste de succes, si anume de la a rezolva o nevoie personala, pe care nimeni de pe piata nu o rezolva bine sau asa cum ai tu nevoie.

Si eu m-am lovit de problema asta, nu in calitate de antreprenor, pentru ca echipa noastra este micuta, ci in calitate de contabil. Cand a inceput nebunia foilor de pontaj, mai multi clienti s-au indreptat spre diverse programe informatice care sa nu fie la fel de complexe ca un soft de contabilitate, dar totusi sa fie adaptate legislatiei romane. Ei bine, nu sunt foarte multe optiuni pe piata.

Un client de-al meu, chiar s-a chinuit sa invete o aplicatie de realizare a pontajului si a inregistrat datele pentru toti salariatii timp de o luna, ca sa ajunga la mine si sa ii explic cum respectiva aplicatie nu era adaptata la legislatia romaneasca. Practic, muncise degeaba. Cred ca m-a iubit tare in acea zi!

iFlow este creat de cei de la TAGDIV, poate ati auzit de ei sub aceasta denumire. Peste 66.000 de utilizatorii din întreaga lume își construiesc website-urile folosind produsul lor,  Newspaper Theme, care este cea mai apreciată și bine vândută temă de news de pe Envato Market.

iFlow a fost initial creat pentru uzul intern, dar ulterior s-au gandit ca si alti antreprenori au acelesi nevoi ca si ei. De aceea pun la dispozitia voastra aceasta aplicatie in mod GRATUIT, pentru oricine doreste sa o incerce si va incurajeaza sa oferiti feedback. Pe baza feeback-ului vostru, aplicatia va fi imbunatatita si noi functii adaugate.

C E  F A C E  A P L I C A T I A

Simplist spus, iFlow este un pontaj online ce se completeaza in timp real, pe baza informatiilor introduse in aplicatie.

Fiind o aplicație online, ea permite angajaților să adauge evenimente de orice tip, indiferent unde s-ar afla, direct de pe mobil – exact atunci când au nevoie. Adica isi pot programa un concediu de odihna, pot cere o invoire motivata, un concediu fara plata sau medical direct de pe telefon, tableta sau laptop indiferent de locul unde se afla.

Asta inseamna  pe langa faptul ca utilizatorii au acces la o situatie in timp real, si faptul ca o parte din munca de HR/contabilitate a fost delegata fiecarui angajat in parte.  În plus, cei de la IFlow au promis si adaugarea unei functii care sa permita listarea cererilor de concediu, reducand semnificativ munca departamentului de HR (sau a contabilului sau a administratorului, daca el se ocupa personal)  si automatizand procesul.

Asa arata pontajul generat in timp real

Tot pe baza datelor introduse de utilizatori se genereaza si o serie de alte situatii super utile, pe care nu ti le-ai fi intocmit niciodata de mana, din lipsa de timp, cum ar fi:

DETALII UTILIZATOR, care ofera un rezumat al tuturor datelor angajatului: data angajarii, numar contract, functie, tipul de concedii luate de respectivul angajat si numarul de zile folosite si ramase, detalii privind ore suplimentare, invoiri si altele.

PROGRAM DE LUCRU, il poti seta exact asa cum ai nevoie. Pe orice intervale de timp, in schimburi sau ture. Poti seta si pauza de masa care va fi scazuta automat in pontaj. Datorita functiilor multiple de editare, planifici programul de lucru in doar cateva minute pentru tot anul.

RAPORT PONTAJ, are o serie de functii suplimentare prin care il poti personaliza. Din setarile lui, poti alege ce informatii sa fie afisate in pontaj (precum CNP, nr. Contract de munca, etc.) si ce ore de lucru sa fie calculate in acesta, exemplu: ore de noapte lucrate in weekend, ore suplimentare de lucru noaptea, ore muncite in zi de sarbatoare legala, etc. Pe langa toate astea, il poti descarca in format excel.

Mai sunt si alte rapoarte dar va las sa le descoperiti singuri.

I N  C O N C L U Z I E

iFlow se adreseaza in primul rand antreprenorilor si nu contabililor. Dar contabilii il vor indragi, pentru ca rapoartele scoase de program arata ca cele scoase dintr-un program de contabilitate. Deci are o interfata prietenoasa pentru antreprenor si rapoarte intocmite pentru contabili, adica respectand cerintele din legislatie. Pot fi listate si folosite in contabilitate.

Nu are inca implementata condica de prezenta, dar daca vor primi destul feedback de la voi si destule cereri, cu siguranta o vor implementa.

Puteti  folosi  aplicatia in mod gratuit, prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul lor. Aplicatia va fi foarte utila firmelor care nu au un program regulat pentru ca permite setarea orelor de program pentru fiecare salariat in parte.

Orice feedback va fi apreciat de cei de la iFlow, pentru ca ii ajuta sa imbunatateasca aplicatia.

Comments

  1. Tatiana Agiu

    Buna ziua! Ma bucur mult pentru initiativa! am descoperit aplicatia cautand un ajutor pentru condica si pontaj conform cerintelor legale! Sper ca in cel mai scurt timp sa apara si condica colectiva de prezenta cu orele de intrare si iesire pentru ca fara acest instrument aplicatia nu este completa! Succes!!!

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.