CONTABILITATE DIGITALA. ONLINE, REMOTE. ADAPTATA PENTRU FREELANCERI.

life is like accounting, everything must be

[booked-calendar]
Suntem flexibili, suntem online si automatizam procese inca din 2017. Incepand cu 2020 lucram aproape exclusiv online, remote, cu antreprenori din toata tara.

"Leave accounting to us"

digitalizarea este obligatorie pentru a supravietui noii realitati.

Noua situatie ne-a obligat pe toti sa facem un mare pas spre digitalizare, fie ca vorbim de viata de zi cu zi sau de afacerea noastra. Mentalitatea care s-a schimbat pe repede inainte ofera in prezent antreprenorilor oportunitati unice de a-si dezvolta afacerile in online. 

Pentru a supravietui noilor provocari acum mai mult ca niciodata este important ca antreprenorii sa se focuseze pe dezvoltarea propriei afaceri si nu pe birocratie.

Suntem o firma de contabilitate ce lucreaza in principal cu firme ce activeaza pe platforme online, prestand diverse servicii sau cu magazine online ce vand prin intermediul site-urilor proprii. Lucram cel mai bine „la distanta”, cu clienti care sunt plecati din tara sau calatoresc foarte mult, actele fiind trimise prin curier, dropbox sau pe mail.

Financial freedom is available to those who learn about it and work for it

Consultanta fiscala pe Skype pentru antreprenori, freelanceri care activeaza atat in Romania cat si in strainatate.

0 +
Declaratii unice
0
Clienti fericiti

LET's MEET!

.

LUIZA RADU

Expert contabil

La Smart Tax Advisors, impreuna cu echipa mea, incercam sa aratam clientilor fata umana a contabilitatii. Lucram cu multi artisti si freelaneri ceea ce ne-a facut sa dezvoltam un limbaj simplu pentru termeni complicati si o rabdare sporita cand tratam cu ANAF-ul.

Din august 2017 activez si pe Youtube unde poti gasi lucruri contabilicesti explicate intr-un limbaj simplu. Please subscribe!

FLAVIUS DANILA

Partner Lawyer

Inca de la inceputul lansarii serviciului de consultanta fiscala pe Skype, in 2011 (nu imi vine sa cred ca au trecuti atatia ani), Flavius m-a sustinut in tot ceea ce inseamna citirea si interpretarea unei legi sau a unei spete. Daca am stiut sa va raspund la intrebari legate de inregistrari la ONRC, coduri CAEN, contracte si alte spete cu tenta juridica, este datorita suportului lui. Asa cum el m-a sustinut din umbra in toti acesti ani pentru a va oferi servicii cat mai calitative si sfaturi cat mai bune, asa il voi sustine eu in acest nou format as sedintelor de consultanta.

Daca doriti pe cineva cu care sa disecati fiecare cuvant, sens si virgula a unei fraze dintr-o lege, el este omul vostru.

Nu va faceti griji, chiar daca nu discutati direct cu mine, sunt acolo, in spatele fiecarui sfat. Orice intrebare ati avea, ne vom sfatui, si ca si pana acum, vom gasi impreuna raspunsul sau solutia potrivita pentru voi.

Suntem o echipa!.

You can count on our work

Understanding your requirements and objectives is important to us. We listen and work together to create a truly unique and unforgettable experience.

Request a call back

[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]