Luiza Daneliuc – contabilitate online

Gradina cu Oameni by Grup de Initiativa Civica Cismigiu

Sambata, m-am trezit in jur de ora 12, dupa o noapte in care am mesterit la site-ul nou al firmei. Nu va mai zic ca exact inainte sa fie gata, exact cand mai aveam de aranjat doar vreo 2-3 poze, l-am stricat complet! „Cineva” (adica subsemnata) s-a gandit ca „stie cod” si a inserat un cuvant nelalocului lui. Evident ca mi-a luat jumatate de ora sa ma prind unde era greseala, timp in care deja ma gandeam panicata cum o sa o iau eu de la zero cu totul!

Cum spuneam, m-am trezit chiar la fix, in sunet de recital de muzica clasica si am sarit din pat, amintindu-mi ca la noi pe strada se intampla ceva!

Grupul de Inițiativă Civică Cișmigiu a lansat Sâmbătă, 20 mai 2017, in spatiul verde de pe strada Dr. Vasile Sion, nr. 1-9, proiectul “Grădina cu Oameni”, care are ca obiectiv principal crearea unei legaturi intre specialisti din domenii asociate ecologiei, comunitatea locuitorilor din zona, vizitatorii parcului Cismigiu si autoritățile administrative.

În program au avut un recital de flaut și harpă și unul de pian, o piesă de teatru pentru copii, ateliere creative și o sesiune de ascultare propusă de SEMI SILENT.

 

Daca stai in zona, sau pur si simplu vrei sa te implici, gasesti mai multe informatii pe pagina lor de FB. Si sprijina-i cu un like si share, sa afle cat mai multa lume interesata de subiect! 🙂

Proiectul este sustinut prin Fondul IKEA pentru Mediul Urban, finantat de IKEA Romania și gestionat de Fundația Comunitara București.

Toate pozele sunt preluate de pe pagina facebook a grupului de initiativa.

Exit mobile version