Inspiratie nocturna si mancare – Food Bloggers Conference Summer Edition 2018

Cum ziceam, sambata seara ma plictiseam acasa si m-am apucat sa imi schimb tema de blog. A mea era veche din paleolitic iar wordpress-ul ma tot atentiona sa fac ceva in acest sens.

Daca tot fac o schimbare, am ales o tema complet diferita, vizuala, si care ce-i drept nu prea ar avea treaba cu contabilitatea, dar mie imi place mult ce a iesit. Probabil voi configura la ea luni de zile de acum incolo pana voi reusi sa ii schimb toate pozele, dar macar e roz! Stiti voi, asa zic femeile cand isi cumpara cate un gadget care nu functioneaza in parametrii ideali: macar e roz!

Tot schimband poze, inevitabil citesc si articole din urma si retraiesc experiente, emotii si calatorii demult uitate. In aceasta invalmaseala m-a pocnit o foame (sunt la regim strict cu frunze si mi-e foame din 2 in 2 ore) tot uitandu-ma la poze cu mancare pentru diverse articole, cum ar fi cele pentru editiile trecute de la Food Bloggers Conference.

De la editia de anul acesta, care se intampla saptamana viitoare pe 6 iunie 2018, astept cel mai mult panelul Instagram Trends (anul trecut chiar am auzit chestii interesante pe acest subiect) si pauza de pranz. Dupa atatia ani, merita si mancarea de pranz macar o lauda asternuta pe hartie.

Daca inca nu ati apucat sa va inregistrati si vreti sa participati, o puteti face aici.

Pofta buna, sunt sigura ca va duceti sa mancati ceva, dupa ce v-ati uitat la poza acestui articol.

Comments

  1. eztrader

    Sunt.Dar sunt oameni ai cifrelor.Au mai putin suflet,mai putina inima(cam un sfert),mai putin sentiment.Sunt reci si extrem de realisti.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.