Cu sau fara tapet

Intodeauna am stiut ca vreau tapet pe pereti. In toata casa. As fi pus si in baie daca n-as fi fost mai conservatoare de atat. Iar eu nu-s vreo nehotarata, cand vreau ceva, apoi nu e loc de poate.

Cu toate astea, cand am primit prin posta primele mostre de tapet, am desfacut plicul cu mare emotie, le-am pipait si in 30 de secunde am stiut: eu nu pun tapetul asta oribil pe pereti!

Ca sa nu fie nici o confuzie, nu tapetul era de vina! Tapetul, de cea mai buna calitate (adica viles vinilic) si patternul (modelul) era exact ce dorisem. Selectasem cu grija zile la rand cateva modele pentru care cerusem sa mi se trimita prin posta o mostra. Cu toate astea culorile… culorile tapetului in persoana n-au nici o treaba cu pozele de pe site-uri. A fost un mare soc sa vad ca desi semanau mostrele cu pozele de pe site, ceva era fundamental gresit. Acele culori mi-au taiat tot avantul!

De-aia este bine, stiu, sa te duci in showroom-uri si sa te uiti la tapet in persoana. Dar firmele din vestul tarii care n-au reprezentanta in Bucuresti au tapet de mai buna calitate si preturi decente. Si iti trimit si gratuit, pe cheltuiala lor si prin curier, mostre de tapet. ­čÖé Si sunt si foarte draguti si iti raspund la toate intrebarile. Pacat de culorile alea care numai pastelate nu erau.

Nu stiu daca stiti dar atunci cand o femeie (re)decoreaza este cel putin la fel de hormonala ca atunci cand este insarcinata. Asa ca, momentan nu mai pun nici un tapet. Grrr!

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.