Travel: viata e mai frumoasa cand calatoresti

Păi ar fi chestia asta “minoră”, cum că plec la Londra la sfârșit de august. La Londra am mai fost – și a fost așa cum să vă explic, mind-blowing or something – dar acum mă duc să aprofundez și să respir în voie aerul de 15 grade maxim, să mă pierd pe străzi și să mă holbez cât am eu chef la tablourile din muzee fără să mă simt vinovată că nu bifez obiective. Deși 10 zile sună puțin, tot e something.

Și ar mai fi ceva, tot așa … o chestie minoră … zic că nici nu trebuie menționată. Dar hai să zic: zburăm cu British Airways! Iar lucrul fabulos este că zburăm cu BA la același preț la care am fi zburat cu Wizz și Blueair, poate chiar un pic mai puțin, pentru că la BA bagajul nu se plătește separat. Nu știu exact cum a dat norocul acesta peste noi, dar am găsit biletele astea fabuloase, sau ele ne-au găsit pe noi.

Adio low cost, cel puțin pentru moment. We are going to London in style baby! La ore normale de plecat și aterizat iar dacă chiar aș ține neapărat aș putea mânca în avion vegan food sau low calorie foods … not for me, but still, I could! Chestiile astea micuțe care se numesc opțiuni se pare că fac viața mai frumoasă.

Well, that’s all folks!

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.