Emotii pe repeat

Este aproape 1 noaptea, in ultimul timp am niste insomnii groaznice. Si ce poti face util cand nu poti dormi, altceva decat sa scrii pe blog?

Ma gandesc la lucrurile care s-au intamplat peste zi, la cum in ultimul timp se intampla o groaza de lucruri in oras, si pe strazi este un vibe care nu te lasa sa stai in casa, simti nevoia sa fii si tu acolo in mijlocul actiunii.

Azi am trecut si pe la Expo Bucharest Technology Week, unde mi-au placut doua lucruri. Primul, faptul ca la intrare iti introduceai datele de contact in sistem cu ajutorul unor tablete puse la dispozitie iar ei iti dadeau un badge cu un cod de bare care continea toate aceste date, pe care apoi expozantii cu care discutai si de ale caror produse erai interesat ti le scanau; astfel nu se mai pierdea nimeni timpul cu notat adrese de mail si alte date de contact. Mi s-a parut foarte potrivit pentru o expozitie despre tehnologie si ar fi dragut sa se preia un astfel de sistem si de catre alti organizatori de conferinte.

Al doilea, am auzit pe cineva plangandu-se chiar langa standul Uber, ca daca ar da si factura, l-ar folosi mai des! Exact, de cand spun si eu chestia asta! Pana si eu as merge cu Uber daca mi-ar da factura/bon fiscal pentru a-l putea deconta pe firma. Am avut ocazia sa merg o singura data cu Uber si a fost chiar misto. Dar fara bon fiscal/factura… nope. Nu ca as vrea eu sa fiscalizez toata Romania, dar as vrea sa imi pot justifica cheltuielile fara probleme. Voi cum faceti, cu „chitantele” alea pe care le trimit pe post de facturi pe mail, le considerati deductibile? Na, ca iar am dat-o in contabilitate! 🙂

Totusi, urmatoarele lucruri mi se intampla deja de prea mult timp ca sa mai fie o simpla coincidenta. Vineri de obicei predomina sentimentul de disperare: sa vina weekend-ul, sa vina weekend-ul, vai, cate lucruri voi face in weekend!

Sambata este de obicei despre leneveala, despre plimbat pe strazi fara absolut nici o tinta, despre mers la piscina (rar) si despre cafea. Sambata nu poate exista fara un cappuccino perfect cu spuma de lapte si neaparat ceva desenat deasupra, o inimioara, sau o nota muzicala.

Duminica este fara indoiala ziua remuscarilor. Ca nu am scris pe blog, ca am un milion de mailuri de la voi care asteapta raspuns, ca iar am mancat in timpul saptamanii numai tampenii, sau mai rau, n-am mancat nimic! Ca n-am cucerit inca lumea, si uite, a mai trecut o saptamana. Eu ce pazesc?

Recapitulam, avem pe repeat: disperare, leneveala, remuscare. Frumos trio de emotii.

Gata, maine e despre scris pe blog. Si raspuns la mailuri. Si cafea.

mara mura

Iar pe repeat, la ore din astea, este de obicei o melodie siropoasa cu ritm de salsa. Daca nu sunteti fan, treceti peste. Melodia din seara asta imi inspira… inceputuri. Numai uitati-va ce par avea Marc Anthony!

Comments

  1. Mirela

    Aceleasi sentimente pe repeat : disperare, leneveala, remuscare.
    „Where attention goes, energy flows.”

  2. Teofil Gavril

    Mă simt vinovat că profit de insomnia ta 🙂 dar tot profit.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.