Emotii achizitie apartament

Mai sunt doua zile pana la semnarea contractului. Nu este prima casa din viata mea, ba de altfel am pierdut sirul cumpararilor si vanzarilor. A mutarilor, nici nu mai zic.
Cu toate astea un gol in stomac nu-mi da pace. O fi de la cafeaua tarzie bauta la o vorba cu niste prieteni sau o fi altceva in seara asta, ceva intamplat imperceptibil dar omniprezent?

Stiti sentimentul acela pe care il ai cand iti faci bagajele sa te muti definitiv dintr-un loc in altul si trebuie sa lasi in urma ceva: niste lucruri dragi sau poate chiar locul acela de care te-ai atasat iremediabil?

Asa las eu in urma ceva atat de vag incat nu-mi mai pot nici macar aminti ce a fost si am impresia ca urma asta de regret este tot ce a ramas din ceva ce azi are doar forma unor franturi de vis. Cine-si mai aminteste azi in tumultul si zgomotul insuportabil al cotidianului ce-a fost odata demult? Nimeni.

Exact asa te apuca aberatiile pe tema nemuririi sufletului cand te pregatesti sa faci un pas important, chiar daca nu e primul, chiar daca este gandit si planificat. In cazul meu, chiar mai mult cand lucrurile sunt planificate decat atunci cand doar se intampla.

Scriam aceste randuri undeva la sfarsitul lunii iulie, cu doua zile inainte de achizitia noului nostru apartament. Nu le-am publicat atunci in nebuloasa aia in care alergam ca bezmetica dupa notar si acte necesare la vanzare. Da, am avut asa o bafta incat si cu 24 de ore inainte de semnare, eu tot adunam si verificam acte incercand sa reconstitui istoricul apartamentului.

Acum, la sfarsitul lunii octombrie, suntem in plina renovare, cu sanse minime de a ne apropia prea curand de final. Renovarea asta imi rapeste asa o mare parte din timp, incat era si normal sa ii dedic o rubrica speciala pe blog. Peripetiile prin care trece cineva ca sa renoveze un banal apartament… crazy stuff!

Asa ca sa (ne) renovam cu bine apartamentele, carierele si viata si sa ajungem sa ne si citim experientele sanatosi!

Comments

  1. buna. daca ai nevoie pentru noul apartament de reparatii usi, poti apela cu incredere la noi. gasesti mai multe informatii pe site-ul nostru https://www.service-expert.ro/ . mult succes si numai clipe frumoase in noul apartament. Alexandra

    1. Multumesc! Daca ai stii si pe cineva care face usi la comanda, total atipice, cu goluri mari de usi, ar fi minunat! 🙂

Add A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.