Eclerurile pentru care trebuie sa iti faci programare

Zi mohorata la birou. Trezit tarziu, caz in care se stie, depresia este la ea acasa. Nu stiu ce naiba vrea ploaia asta de la noi, pana nu ne taiem venele cu totii nu se lasa.

Ca sa mai dreg busuiocul, plec pe la 5 de la birou (asta inseamna devreme). Nu spre casa. Spre o cofetarie unde se vand cele mai bune ecleruri din Bucuresti. Asa zic unii pe net, care au avut bafta si au prins cateva. Eu nu ma pot pronunta cu certitudinea asupra acestui aspect, dar pozele te fac sa salivezi instant. Mai ales cele cu fistic si caramel sarat, preferatul meu.

Ne suim in masina si facem o suta de ani pana pe straduta cu aer interbelic de pe langa Ateneul Roman, pentru ca GPS-ul s-a hotarat sa ne joace feste iar noi ne-am luat cu vorba despre cine ce ecler vrea si am uitat sa o luam pe scurtaturi. Intr-un final, ajungem. Gasim si loc de parcare, ceea ce este neobisnuit in centrul Bucurestiului intr-o zi ploioasa.

Daca ne-ar fi vazut cineva cu ce avant muncitoresc ne indreptam spre cofetarie, ziceai ca se dau eclerurile pe gratis. Intram in locanta si ce sa vezi: vitrina era goala! Primul gand a fost: sa vezi ca au dat faliment, pai normal, la 11 ron eclerul?

 Intrebam politicos: fiti amabil, ati inchis?

Barbatul din fata mea, la fel de politicos: ne cerem scuze, dar a venit cineva si ne-a cumparat toate eclerurile! noi incercam sa facem cat mai multe in fiecare zi, sa ne ajunga pana pe la ora 8 pm cand inchidem, si de obicei ajung, dar acum a venit cineva si le-a luat pe toate! ne cerem scuze!

Eu, pentru ca nu stiam ce sa zic, repet dupa el: cum, si nu mai aveti nici unul?

Barbatul, usor amuzat: Ne cerem scuze! Dar uitati cartea noastra de vizita, daca doriti sa treceti maine sau in alta zi, sunati inainte si rezervati-le! Vi le punem deoparte, si chiar daca mai vin clienti si cumpara tot, le aveti puse deoparte. Vi le rezervam.

Am luat cartea de vizita si-am plecat. Era vina noastra! Sa venim asa pe nepusa masa si sa ne asteptam sa gasim! Data viitoare cu siguranta facem rezervare la ecleruri!

Adevarul este ca nu e prima data cand incerc sa apuc din minunatele prajituri. Cand s-au lansat, am salivat la ele pe FaceBook dar nu aveau punct de desfacere, doar le livrau la domiciliu iar comanda minima era de 100 ron. Mi s-a parut extrem sa mananc 10 bucati odata! Cred ca eram si la cura in perioada aia. Apoi, cand in final si-au deschis si cofetaria, am mers intr-o sambata pana acolo. Ghinion, era inchis! Astazi am aflat ca intre timp si-au modificat programul, acum au deschis si sambata de la 12 la 8 seara.

Ce sa mai, avem toate sansele sa prindem un ecler de fite in aceste conditii prielnice. Mai incercam si maine!

Iar voi pana acum cred ca ati ghicit despre ce cofetarie e vorba, cred ca nu este om in Bucurestiul asta sa nu fi salivat la aceste ecleruri, la ce campanie au avut pe FaceBook la lansare.  Adica sunt cunoscuti ca acel brand care a eclipsat pisica de pe FaceBook cu eclerul.

French_26
sursa: www.frenchrevolution.ro Poate ne vedem maine la coada la ecleruri!

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.