sea-island-beaches

Travel: Drungli

Am descoperit de curând un site pe cât de drăguț pe atât de util. Poate cei mai experimentați în ale călătoriilor îl știu deja, dar pentru mine a fost o revelație.

Așadar, dacă ai un buget, mic, micuț și drăguț și o poftă mare, mare de tot de a călători prin lume, fără să conteze neapărat destinația ci experiența, poți folosi Drungli.

Îți setezi orașul din care dorești să pleci, ziua în care vrei să îți începi călătoria și … atât. Site-ul îți afișează cele mai ieftine bilete spre orice destinație din lume, valabile în ziua pe care ai setat-o tu.

De exemplu, cu plecare din București în data de 10 februarie 2013 (zi aleasă la întâmplare), poți zbura (calatorie doar dus) la Londra 84,75 EURO sau la Barcelona sau Brussels cu 64,3 euro. La cerere îți poate arăta și un preț pentru întoarcere într-o zi specificată de tine.

E adevărat că întoarce rezultate doar pentru companiile low-cost, deci snobii sunt off-limits. E adevărat că tarifele afișate sunt fără taxe, dar am încercat eu să fac o rezervare până în momentul când se adaugă și taxele iar diferența între prețul afișat inițial și prețul final care include taxele nu este semnificativă. Prețurile chiar sunt foarte bune.

Site-ul acesta reprezintă o provocare la aventură, la ieșirea din zona ta de confort deoarece nu pornești cu o destinație în minte, pornești de la un buget care te poate duce oriunde pe Glob, iar destinația rămâne o surpriză. În fiecare zi poate fi alta, în funcție de ziua în care alegi să pleci.

Mi-a plăcut ideea asta a necunoscutului, a datului cu zarul. Este cumva în concordanță cu ce m-am hotărât eu să fac anul acesta, adică să călătoresc mult și să bifez niște locații în care îmi doream demult să ajung. Deja mi-am rezervat biletele. Yey!

Vă urez și vouă la cât mai multe călătorii și experiențe frumoase în 2013.

Comments

  1. O informaţie utilă.
    Îţi mulţumesc în numele celor mulţi care vor să plece din ţară!

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.