În drum spre Brașov la Simpozionul O.R.D.A.

În timp ce voi citiți articolul acesta, eu mă îndrept spre Brașov să iau parte la Simpozionul organizat de ORDA ce are ca tema ”Protecția juridică a operelor și prestațiilor artistice în mediul digital” și care se desfășoară  în zilele de 11-12 decembrie 2012.

Voi participa de Simpozion doar în a doua zi, adică astăzi 12 decembrie, în calitate de blogger oficial.

Seminarul îşi propune furnizarea unui cadru adecvat de dialog şi informare în ceea ce privește protecția juridical a operelor şi interpretărilor în mediul digital. La reuniune vor participă reprezentanţi OMPI şi experţi internaţionali, reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale, ai organismelor de gestiune colectivă şi ai asociaţiilor de utilizatori precum şi titulari de drepturi.

Subiecte abordate în a doua zi de Simpozion O.R.D.A.

 Câteva din subiectele abordate în a doua zi de seminar sunt:

  • The Role and Responsibility of Internet Intermediaries
  • The Enforcement of Copyright in the DigitalEnvironment
  • Copyright and Internet
  • Photographers’s Rights on Romanian Internet
  • Future Developments in Digital Music Industry

Eu una sunt foarte încântată atât de faptul că organizatorii au crezut de cuviință să îmi acorde onoarea de a fi blogger oficial (funcție pe care sper s-o îndeplinesc onorabil) cât si de faptul că voi avea ocazia să învăț foarte multe despre un subiect care ne privește pe toți cei care producem conținut. Conținut mai bun, mai prost dar conținut ce ne aparține.

Sper să mergă netul meu adus de acasă, să reușesc un live blogging și să vă țin la curent în timp real cu noutățile. De asemenea, mai sper să ajungem întregi și la timp la Brașov pentru că mă uit pe geam și văd ca ninge, ninge și se depune.

Comments

  1. Live-blogging nu vei putea face 🙁 Dar îți promit câteva interviuri exclusive când ajungi!

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.