Digital Divas – shifting (my) perspectives

digital divas 2013

Digital Divas reprezintă pentru mine prima conferință online la care am participat. Like ever.

Nu sunt o împătimită a online-ului dar conferința asta și-a pus amprenta asupra percepției mele despre acest domeniu, deoarece în 2012, nu am avut ocazia să fiu în sală  (accesul făcându-se pe bază de invitație – poți cere una aici) și am urmărit-o live pe net. Efectul a fost WOW. Motivare pe pâine direct la tine în dormitor – v-am spus că am urmărit-o în pijama din pat?

Evenimentul de anul trecut, care a fost unul pilot, a luat amploare iar  pe 21 iunie 2013, o serie de personalități vor vorbi despre formula lor personală de succes. Lista invitaților o puteți găsi în formulă completă aici. Anul acesta am șansa să fiu în sală și să îi cunosc personal pe speakeri, șansă pentru care mulțumesc organizatorilor. Dintre toți, eu personal de-abia aștept să o ascult pe Oana Pellea și să-l cunosc pe Cristian Lupșa, editor la Decât o Revistă.

Evenimentul Digital Divas este  organizat de Evensys în parteneriat cu Avon, parteneriat firesc, având în vedere că este o conferință dedicată exclusiv femeilor din mediul online. Îmi plac lucrurile care merg natural împreună. Fără artificii de imagine.

Add A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.