Despre invitatul surpriza (de la Recreiere – eveniment organizat de Motivonti)

“Invitatul surpriza” a fost chiar o surpriza in sensul ca, poate unii oameni ar intelege prin aceasta titulatura o persoana publica cu o importanta recunoscuta la nivel local sau national.

As caracteriza invitatul surpriza asa: omul cu ideea.
Dupa multe cautari si intoarceri la origini, omul acesta si-a reinventat, redescoperit pasiunea din copilarie si a dezvoltat acest lucru intr-o afacere.

Ce m-a impresionat pe mine personal in povestea acestui om este faptul exista o componenta sociala importanta in toate activitatile in care se implica. Lui ii plac bicicletele si aerul curat si militeaza pentru salvarea planetei. Da, suna un pic cam prea general asta cu salvarea planetei dar exact asta imi place, ca inca mai sunt oameni care cred in scopuri atat de marete si pun umarul zi de zi la infaptuirea chestiei asteia (de exemplu foloseste materiale reciclate in productia produselor sale).

Desi nu ma identific deloc cu cauza lui, eu nefiind interesata nici de reciclare, nici de soarta planetei si nici de mersul pe bicicleta, nu pot sa nu empatizez cu un om atat de entuziast si sincer care isi sustine cauza intr-un mod atat de ferm si totusi funny.

Mai multe nu povestesc, va las sa descoperiti tot ce este de descoperit din videclipul urmator:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=7RNLgyRS59A]

Puteti afla mai multe amanunte despre produsele lui aici : www.turific.ro

Iar pentru ca EL (my significant other) este unul dintre cei mai culti oameni pe care ii cunosc eu, avand cunostinte vaste in aproape orice domeniu posibil si imposibil, a castigat un portofel (cel din poza). E adevarat ca intrebarea n-a fost foarte grea iar raspunsul l-au mai stiut si altii din sala, dar EL a fost cel mai rapid asa ca, am luat acasa (inca) o amintire palpabila a zilei de astazi.

Comments

  1. Hey, Bogdan de la Turific! aici.
    Roaga-l pe „your significant other” sa ma contacteze, te rog; portofelul pe care i l-am cusut a iesit un pic stramb, din cauza ca m-am grabit si eram si un pic tensionat, fiind pe scena. As vrea sa-i dau altul, fara cusur.

    ps. merci mult pentru ca ai blog-uir despre mine;)

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.