Depunere declaratia unica SPV – a fost creat un site alternativ pentru ca cel principal tot pica

Cu multumiri DGFP Dambovita care trimite celor abonati tot felul de informatii utlile despre legislatie si nu numai.

In vedere facilitarii depunerii Declaratiei Unice prin SPV, a fost creat un site alternativ si anume:

 

https://declunica.anaf.ro. 

 

Instructiuni de folosire a site-ului alternativ – cum depun

Pentru depunerea prin mijloace electronice de transmitere la distanță a DECLARAȚIEI UNICE în NUME PROPRIU veți accesa adresa https://declunica.anaf.ro.

În momentul în care veți accesa această adresă va trebui să vă autentificați cu credențialele pe care le folosiți pentru autentificarea în Serviciul Spațiul Privat Virtual. După introducerea datelor necesare și a conectării cu succes, aveți posibilitatea descărcării
Declarației unice în format PDF și a completării acesteia.

 

Declarația poate fi descărcată în prealabil și de pe site-ul www.anaf.ro, accesând următorul link

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/declaratie_unica.html.

 

Ulterior completării formularului, aveti obligatia de a-l valida. În situația în care primiți erori de validare, trebuie să corectați datele înscrise, să validați din nou formularul și să îl salvați în calculatorul dumneavoastră.

După salvarea acestuia, veți alege formularul prin apăsarea butonului „Alege fișier” / „Browse” / „Choose File” și îl veți transmite prin apăsarea butonului „Transmitere declarație”.

În situația în care, pe pagina de depunere, vă apare următorul mesaj: „Declarația dumneavoastră nu a putut fi preluată. Vă rugăm să reîncercați și dacă eroarea  persistă să ne scrieți prin intermediul Formularului unic de contact. Specialiștii noștri vă vor
răspunde în cel mai scurt timp posibil.” fișierul nu se consideră depus, caz în care este necesar să reîncarcați fișierul până primiți index de depunere.

Ulterior primirii index-ului veți primi pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat în SPV, unul dintre următoarele mesaje, după caz:

a) dacă s-au identificat erori, mesaj prin care vi se comunică erorile din fișierul încărcat de dumneavoastră;
b) dacă nu se identifică erori, mesaj prin care vi se comunică adresa web a paginii de unde puteți descărca recipisa și index-ul cu care o puteți căuta.

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.