CSR la Zilele Biz – Social Value in Romania

Ziua de astazi dedicata CSR, este prezentata de Marta Usurelu, care puncteaza foarte frumos faptul ca in ziua noastre cand moda CSR-ului a trecut, chiar si pe timp de criza, ZileleBiz promoveaza in continuare curentul CSR.

John Holm, director de Social Strategy & Inovation la MSM (da stiu, titlurile job-urilor sunt pompoase dar il vedeti pe el in poza mai prietenos), ne vorbeste despre Social Value in Romania si deschide sesiunea de astazi intr-o engleza perfecta si placuta auzului.  Afirma faptul ca nu exista o strategie de CSR nici in Romania si nici in alte parti ale lumii.

Apoi, pune o intrebare foarte interesanta : Can you make money by doing good? Half of the room agrees. 🙂

Ne spune ca a observat faptul ca este foarte greu sa convingi consumatorul roman sa cumpere un produs, dar o data ce l-ai fidelizat, ramane al tau, deoarece suntem o natiune (inca) traditionalista.

Ce poate face CSR pentru departamentul tau de HR? Motiveaza oamenii sa se implice in activitatea firmei deoarece daca simt ca lucreaza pentru o entitate care face un lucru bun,  se simt si ei automat parte din acel lucru bun, iar asta, poate fi mai motivant decat salariul de la sfarsitul lunii.

Mi se pare foarte frumos faptul ca, la sfarsitul speech-ului John ne-a multumit pentru TIMPUL pe care ni l-am luat pentru a fi aici si a asculta acest mesaj.

Comments

Share your opinion with us:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.