Luiza Daneliuc – contabilitate online

În criză

Și da, am făcut o super criza de nervi când am aflat că poate nu sunt singura. Nu știu dacă ai avut timp să observi asta la mine dar îmi place să fiu singulară, unică, măcar așa pe un anumit segment, că unici în toate chiar nu putem fi.

Mai apoi, dar târziu de tot, mi-am dat seama că a fost nu o prostie, nu o infatuare din partea mea să am pretenția unicității, ci o copilărie. Deși nu mai sunt demult la vârsta copiilor, cred că dau des în mintea lor.

Și da, recunosc că o perioadă a trebuit să trăiești în preajma unui butoi cu pulbere și că indiferent cum îți alegeai cuvintele erau tot cele nepotrivite iar după un timp ai observat și tu asta și ai preferat să nu îmi mai adresezi nici unul, nici unul relevant adică.  Și da, știu că dialogul nostru care devenise o înșiruire de fraze fără sens spuse doar pentru că ceva trebuia spus, a fost în parte și vina mea.

Poate ai observat prin jurul tău o persoană … instabilă, schimbătoare, dificilă. Eu eram. Eu și criza mea de nervi, noi două, eram foarte nervoase că nu fusesem singurele.

 

Insensitive.

Exit mobile version